Anyukád/apukád testvérével milyen a viszonyod? És annak párjukkal?
Anyumnak nincs testvére. Apunak van egy fiútesója ő nem csak nagybácsim hanem keresztapam is és a felesege a keresztanyam szuper jó a kapcsoltunk☀️♥️
22f
Nulla.
Kisemmizték apámat és anyámat is a testvéreik, jó helyen vannak ott ahol vannak.
Apukámnak nincs tesója.
Anyukámnak van egy húga, vele nagyon jóban vagyok, az exférjével kevésbé.
Igazából semmilyen. Apámnak öccse van, anyámnak nővére, ők ketten a keresztszüleim. Évek óta nem találkoztam velük, nagybátyámmal pár éve még évente egyszer igen, karácsonykor, de azt a nagy össznépi karacsonyozást már nem tartjuk. Nagynénémmel addig találkoztam évente párszor, amíg még éltek a nagyszüleim (az ő és anyukám szülei), nagyszülők szülinapja mindig nagyobb családi körben volt tartva. De már nem élnek sajnos, szóval ez már nincs. Utoljára talán unokatesóm esküvőjén találkoztunk, de az is már kb 3 éve volt, talán több is.
Kár, hogy nálunk a tágabb család nem igazán tart kapcsolatot, meg hogy nálunk nem igazán volt sose jelentősége ennek a nagybácsi, nagynéni dolognak, bár ebben szerintem az is benne van, hogy mindkét családban kb pont akkor születtek gyerekek, amikor a szüleimnek is, szóval ők is a saját gyermekeikkel voltak elfoglalva, ahogy az én szüleim is velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!