Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyukád/apukád testvérével...

Anyukád/apukád testvérével milyen a viszonyod? És annak párjukkal?

Figyelt kérdés

Anyumnak nincs testvére. Apunak van egy fiútesója ő nem csak nagybácsim hanem keresztapam is és a felesege a keresztanyam szuper jó a kapcsoltunk☀️♥️

22f

2021. máj. 11. 13:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egyik szülőm testvérével se tartom a kapcsolatot ,számító emberek nagyon .....
2021. máj. 11. 15:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Anyukám testvére sajnos meghalt, apukám testvéreit pedig egyenesen ki nem állhatom. Kétszínű, féltékeny és utálatos emberek, tipikusan azok, akik szemtől szembe a csillagokat is lehoznák annyira “szeretnek”, a hátad mögött meg a halálodat kívánják.
2021. máj. 11. 15:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyiküknek sincs testvére. El sem tudom képzelni, milyen lenne egy nagynéni vagy nagybácsi, pedig mindig vágytam rá.
2021. máj. 11. 15:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
13-as nem olyan jó az minden esetben...
2021. máj. 11. 15:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nulla.

Kisemmizték apámat és anyámat is a testvéreik, jó helyen vannak ott ahol vannak.

2021. máj. 11. 15:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Soha nem találkoztam még egyikkel sem.
2021. máj. 11. 15:34
 17/19 anonim válasza:
Anyukámnak 3 nővére van, abból a családból 1 uncsim van egy lány.. velük nem tartom a kapcsolatot, mert eléggé lenéznek mivel nekik több diploma van és mindenki igazgatói beosztásban van. Apukámnak pedig egy öccse és egy húga van. A húgának van 3 fia van. Ők pont az anyukám családjának ellentétei mindenkit az állatok és a mezőgazdaság foglalkoztat emiatt nincs közös téma. Még a nagyszüleim is élnek ebben a családban, de azért nem szeretnek, mert az apukám húga mindig is lányt szeretett volna és hát én az lettem. Így megmondta, hogy nem fog velem kivételezni.. hát igen csak a 3 fiú uncsimat istenítik amikor ritkán meglátogatom őket hozzám pedig alig szólnak.
2021. máj. 11. 15:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Apukámnak nincs tesója.

Anyukámnak van egy húga, vele nagyon jóban vagyok, az exférjével kevésbé.

2021. máj. 11. 16:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Igazából semmilyen. Apámnak öccse van, anyámnak nővére, ők ketten a keresztszüleim. Évek óta nem találkoztam velük, nagybátyámmal pár éve még évente egyszer igen, karácsonykor, de azt a nagy össznépi karacsonyozást már nem tartjuk. Nagynénémmel addig találkoztam évente párszor, amíg még éltek a nagyszüleim (az ő és anyukám szülei), nagyszülők szülinapja mindig nagyobb családi körben volt tartva. De már nem élnek sajnos, szóval ez már nincs. Utoljára talán unokatesóm esküvőjén találkoztunk, de az is már kb 3 éve volt, talán több is.

Kár, hogy nálunk a tágabb család nem igazán tart kapcsolatot, meg hogy nálunk nem igazán volt sose jelentősége ennek a nagybácsi, nagynéni dolognak, bár ebben szerintem az is benne van, hogy mindkét családban kb pont akkor születtek gyerekek, amikor a szüleimnek is, szóval ők is a saját gyermekeikkel voltak elfoglalva, ahogy az én szüleim is velünk.

2021. máj. 11. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!