Anyukád/apukád testvérével milyen a viszonyod? És annak párjukkal?
Anyumnak nincs testvére. Apunak van egy fiútesója ő nem csak nagybácsim hanem keresztapam is és a felesege a keresztanyam szuper jó a kapcsoltunk☀️♥️
22f
Anyám családjával nem tartom a kapcsolatot évek óta. Van egy nővére (aki a keresztanyám) és egy bátyja. Nem érdekelnek, sem az unokatestvéreim, egyik sem.
Édesapámék 4 vannak testvérek, apám a legfiatalabb, 2 nővére és egy bátyja van. Mindegyiket nagyon szeretem.
Anyunak két lánytesója van, nagyon jó velük a kapcsolatom. Egyikük férjnél van, vele is jól kijövünk.
Apunak 3 fiútestvére van, velük azért van egy kis távolságtartás. Feleségekkel pedig abszolut semmilyen a viszony. Igazából ők sem keresik a kapcsolatot, így én sem.
Anyámnak 3 testvére van, egyikük évek óta börtönben (nem kis dolgok miatt), a másikuk félbolond, elmarta maga mellől a saját gyerekeit is a viselkedésével, a harmadikukkal meg a feleség miatt rossz a viszony elvileg.
Apukám öccsével ritkán találkozom, de olyankor jól elbeszélgetünk. Felesége nincs, nem is volt, de a barátnőjét kedvelem, az előtte levő párjával sem volt gondom.
Anyának van egy öccse. Vele egyáltalan nem tartom a kapcsolatot vagy 10éve. Volt egy bírósagi per közte és anya közt, nagyon megromlott a viszony.
Apának egy nővére van. Apukám 3éves koromban meghalt, a nővére onnan le se szar kb engem. Kijelentette mar nem vagyok a rokona.
Nevelőapámnak 2 testvére van. (4 éves korom óta van együtt anyával)
A bátyja egy alkoholista, kb 10éve nem láttam.
Az öccse 2évvel időseb nálam, ő nagyon nemvárt késői gyerek. Vele kb 1évben 1x ha beszélek.
Anyám testvére még a születésem előtt összeveszett a szüleivel, őt sosem láttam.
Apám testvérei és az ő párjaik már meghaltak, velük jó volt a kapcsolatom. Az egyikükkel pár havonta találkoztunk, a másikukkal viszont legalább hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!