Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyukád/apukád testvérével...

Anyukád/apukád testvérével milyen a viszonyod? És annak párjukkal?

Figyelt kérdés

Anyumnak nincs testvére. Apunak van egy fiútesója ő nem csak nagybácsim hanem keresztapam is és a felesege a keresztanyam szuper jó a kapcsoltunk☀️♥️

22f

2021. máj. 11. 13:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%

Anyám családjával nem tartom a kapcsolatot évek óta. Van egy nővére (aki a keresztanyám) és egy bátyja. Nem érdekelnek, sem az unokatestvéreim, egyik sem.

Édesapámék 4 vannak testvérek, apám a legfiatalabb, 2 nővére és egy bátyja van. Mindegyiket nagyon szeretem.

2021. máj. 11. 13:35
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Csak egy nagybátyám van anyám oldaláról de ő egy szörnyű ember, mindenkit elmar magától. Se párja se barátai, a felesége se bírta tovább, a lánya se érdekli de még az unokája sem. Tipikus mindenki hülye, csak ő egyedül a helikopter típusú ember. Nem tartom családtagnak, lassan egy évtizede nem is láttam, és akkor sem beszélgettünk.
2021. máj. 11. 13:43
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

Anyunak két lánytesója van, nagyon jó velük a kapcsolatom. Egyikük férjnél van, vele is jól kijövünk.

Apunak 3 fiútestvére van, velük azért van egy kis távolságtartás. Feleségekkel pedig abszolut semmilyen a viszony. Igazából ők sem keresik a kapcsolatot, így én sem.

2021. máj. 11. 13:52
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Apám öccse nagyon jó fej, de a párja elég hülye. Anyám öccse viszont elmebeteg. El is vált tőle a felesége, bár vele se voltam igazán jóban.
2021. máj. 11. 13:53
 5/19 anonim ***** válasza:
86%

Anyámnak 3 testvére van, egyikük évek óta börtönben (nem kis dolgok miatt), a másikuk félbolond, elmarta maga mellől a saját gyerekeit is a viselkedésével, a harmadikukkal meg a feleség miatt rossz a viszony elvileg.

Apukám öccsével ritkán találkozom, de olyankor jól elbeszélgetünk. Felesége nincs, nem is volt, de a barátnőjét kedvelem, az előtte levő párjával sem volt gondom.

2021. máj. 11. 13:55
 6/19 anonim ***** válasza:
81%
Apukám testvéreivel senki sem tartja a kapcsolatot mert évtizedek óta nem állnak szóba egymással, Anyukám testvérével köszönő viszonyba vagyok de mivel nem is egy városban élünk így gyakorlatilag 0 a kapcsolat.
2021. máj. 11. 14:03
 7/19 anonim ***** válasza:
71%

Anyának van egy öccse. Vele egyáltalan nem tartom a kapcsolatot vagy 10éve. Volt egy bírósagi per közte és anya közt, nagyon megromlott a viszony.

Apának egy nővére van. Apukám 3éves koromban meghalt, a nővére onnan le se szar kb engem. Kijelentette mar nem vagyok a rokona.

Nevelőapámnak 2 testvére van. (4 éves korom óta van együtt anyával)

A bátyja egy alkoholista, kb 10éve nem láttam.

Az öccse 2évvel időseb nálam, ő nagyon nemvárt késői gyerek. Vele kb 1évben 1x ha beszélek.

2021. máj. 11. 14:06
 8/19 anonim ***** válasza:
54%
Az apám egy féreg! Röviden
2021. máj. 11. 14:16
 9/19 anonim ***** válasza:
71%

Anyám testvére még a születésem előtt összeveszett a szüleivel, őt sosem láttam.

Apám testvérei és az ő párjaik már meghaltak, velük jó volt a kapcsolatom. Az egyikükkel pár havonta találkoztunk, a másikukkal viszont legalább hetente.

2021. máj. 11. 14:27
 10/19 anonim ***** válasza:
61%
Apám oldaláról nem tartom a kapcsolatot a rokonokkal. Anyumnak egy testvére van, húga. Vele nem nagyon egyezzünk úgy semmiben (érdeklődési kör, világlátás, akármi) így nincs nagyon téma, de azért szoktunk beszélgetni, néha találkozni is. Neki 3 pici gyereke van, akik viszont nagyon neveletlenek, ezáltal elég hamar leszívják az ember energiáját és helyette egy nagy adag fejfájást adnak. Aranyosnak aranyosak, hisz gyerekek, de nem szeretek nagyon náluk lenni, mert miattuk nagyon leterhelő.
2021. máj. 11. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!