Mennyi pénzt illik keresztszülőnek ballagásra adni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 17:10
11/21 anonim válasza:
Hát, amikor az én keresztlányom ballagott, akkor 150 ezret kaptam tőle, de máshol lehet kevesebb és több is.
12/21 anonim válasza:
Miért kéne a keresztszülőnek pénzt kapnia??Nem ő ballag.Én a ballagónak adnék csak.
13/21 anonim válasza:
1,5-2 milliót!+ ha jó a viszony akkor lakás,luxuskocsi,luxusnyaralás.Adj 10 millát,azzal nem fürödsz ve.
14/21 anonim válasza:
A kérdés kicsit kétértelmű, de a keresztszülő akarja adni.
15/21 anonim válasza:
Én annó keresztanyumtól egy 10est kaptam🤷🏻♀️
16/21 anonim válasza:
Úgyis kap máshonnan is pénzt, én 20-50 rongyot adnék ebből a pozícióból. Szülőként esetleg többet.
17/21 anonim válasza:
Nálunk 5 éve volt gimis ballagás, lányom tőlünk 50 ezret kapott és egy karórát (ami szintén 50 ezer). Anyámtól 50 ezret, nővéremtől 30 ezret.
18/21 anonim válasza:
Semmit. Nem értettem soha, minek ilyen alapdolgokra. Most vagyok 31, még mindig megvan az a szárított virágcsokor, amit 14 évesen kaptam. Plüss, könyv, virág... szülő adjon pénzt, ha akar, de egy ilyen csóró országba olyan gusztustalan, hogy minden rokonról le akarják húzni a bőrt.
19/21 anonim válasza:
nálunk nem adunk pénzt ezért
nem is értem hogy jött ez divatba
mondjuk ha nyert volna egy Oscart vagy Nobel díjat ... bár ahhoz komoly összegek is társulnak
20/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális bálaszolóknak. Igen úgy gondoltam hogy a kersztszűlő adja. Gimnáziumos ballagásra
2021. ápr. 25. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!