Mit gondoltok? Igazuk van?
Figyelt kérdés
Papám most halt meg.Azt tudni kell,hogy nem az igazi Papám.Mamámmal a születésem előtt 5 évvel házasodtak össze.Mert az igazi már sokkal előtte meghalt.Vérszerinti vagy sem nekem mindig ő volt az igazi papám és úgy is szerettem őt,meg persze ő is engem mint az unokáját.Nem is volt neki gyereke,ezért másik unokája sem.A fél életemet náluk töltöttem,ő játszott velem mikor unatkoztam,játékokat csinált nekem.A koszorura azt szerettem volna rá íratni hogy Búcsúzik tőle unokája.De a rokonai szerint akik 10 évente egyszer ha felé néztek ezt így nem illik.2021. ápr. 10. 15:17
11/14 anonim válasza:
Nekünk is így volt Tatánk, ráadásul neki voltak vérszerinti unokái is. Nem tett sosem különbséget köztünk. Fel sem merült, hogy nem azt írnánk a koszorúra hogy unoka.
12/14 anonim válasza:
Miért kérdezed meg ilyen ügyben a 10 évente felbukkanó rokonokat? Írass a koszorúra amit akarsz!
Részvétem a papád miatt!
13/14 anonim válasza:
A vér nem számít, az én nagyszüleim kitagadtak(mert apám bántalmazott és még én voltam a hibás...), ha meghalnának max azért mennék oda, hogy biztos meghaltak-e.
A te nagyapád ott volt amikor felnőttél, játszott veled, foglalkozott veled, ezért inkább a nagyapád mint bárki más. Az én vér szerinti nagyszüleim rám sem hederítettek és semmilyen értelemben nem foglalkoztak velem,épp ezért őket nem tekintem nagyszülőknek.
A nagypapád ezerszer jobban megérdemli a koszorúra írt szöveget, mint az olyan nagyszülő aki csak vér szerint nagyszülő.
14/14 anonim válasza:
Mindenképpen külön koszorúd legyen, nem egy drámai összeg. Írasd rá nyugodtan, amit szeretnél, ilyen kérdésben ne törődj mások véleményével, semmi közük hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!