Mit gondoltok? Igazuk van?
Innen látszik, hogy a család az család és nem a vértől függ.
Másoknak nincs joga bírálni téged és az érzésed, úgyhogy nem, nem volt igazuk.
a szívedre hallgass, ne a rokonokra! nehogy már más döntsön ilyen dolog fölött.
részvétem!
Először is: fogadd őszinte részvétem!
Másodszor pedig: másnak nincs joga beleszólni, főleg nem olyanoknak, akik 10 évente egyszer látogatták meg.
Írd azt, amire ő is büszke lenne. Írd azt, amit ő is és te is éreztél! Írd azt, amivel nyugodt szívvel tudod elengedni!
Mégis mi nem illik benne? Megbocsáss, de elég seggarcú vagy buta lehet az a rokonod, aki ezt mondta, nem mellesleg érzéketlen tapló is, hogy így belerondít a gyászodba.
Írasd rá szerintem is, ha te úgy érzed, ezzel tudod kifejezni azt a kapcsolatot, ami köztetek volt, amíg élt, a kákán is csomót kereső emberekkel pedig ne törődj.
Részvétem.
Ha úgy érzed, és úgy is gondolod hogy őt tekinted tejes szívedből nagyapádnak, természetesen írasd rá, ezzel is kimutatod mennyire szeretted őt.
Szerintük ez van. Szerinted meg máshogy.
Nekik van egy világnézetük. És te meg egy egyéni ember vagy saját akarattal és saját gondolatokkal.
Egyáltalán nem az a kérdés, hogy kinek van igaza! Az a kérdés, hogy miként tudod megélni a gyászod, és neked ehhez mire van szükséged és mire van lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!