Mások szerint is igazságtalan hogy nekem még a jogsit se fizetik ki a szüleim,az unokatesómnak meg a feneke alá tették a 25 milliós maserati terepjárót?20/L
Nem igazságtalan. A te szüleid másképp állnak anyagilag, mint az unokatesód szülei. Neki vettek autót és neked nem.
Miért gondolod azt, hogy amit az unokatesód megkapott az neked is jár automatikusan? Nagy problémának látom, hogy te szeretnéd eldönteni, hogy a szüleid mire költsék az általuk megkeresett pénzt. Javaslom, hogy kezdj el dolgozni és a saját keresetedből legyen "felnőtt".
És akkor mivan?
Mit kell azzal foglalkozni, hogy a másiknak mije van?
Ő megkap minden szrt és életképtelen lesz, te meg megdolgozol érte.
Tehát minimum 22-23 éves vagy, de elvárod, hogy apádék fizessék a jogsit, meg persze tartsanak is el, mert "vírus miatt nem találsz munkát".
Mehetsz pl segédápolónőnek, arra pl most extra szükség van, és szakmát sem kérnek hozzá ;), vagy gyárba.
Tudom, nem "turizmus" - ismét egy limonádé szak, aminek sok értelme amúgy nincs, mert elég egy járvány és kitörölheted vele :D - ,de legalább munka.
Én is dolgoztam gyárban diplomás emberként, mert épp akkor a szakmámban nem volt munkalehetőség. Belehaltam? Nem, visont nem is vártam el 24 évesen hogy apám tartson el, meg fizesse a jogsimat. WTF?
Nőj fel, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!