Mások szerint is igazságtalan hogy nekem még a jogsit se fizetik ki a szüleim,az unokatesómnak meg a feneke alá tették a 25 milliós maserati terepjárót?20/L
De irigy vagy. De ez teljesen természetes, én is irigy lennék. Sőt, szoktam is irigykedni, ha valaki más megkap dolgokat, amiket én nem, főleg, ha érdemtelenül. Ez ilyen.
De sajnos ettől nem fog változni semmi, nem mindenki születik ugyanolyan családba, nem lesz mindenkinek sugardaddyje, nem nyer mindenki a lottón, nem talál mindenki szuper munkahelyet... Ez van.
A saját lelkivilágodnak azzal teszed a legjobbat, ha elengeded ezt a dolgot, hogy az unokatesód mit meg mennyiért kapott.
Hagyd a kifogásokat és keress munkát. Ha nem a szakmádban, akkor más területen. Ne gondold, hogy mindenkinek elsőre összejön ám minden varázsütésre, addig meg nem kell csinálni semmit...
Ha örökké csak azt várod, hogy majd egyszer talán valaki kifizeti neked a jogsit meg az autót, meg majd egyszer talán dolgozhatsz a szakmádban, akkor nagyon, nagyon sokára lesz meg bármid is.
Kezdj el küzdeni a céljaidért, és akkor el fogod érni őket. Azzal meg ne foglalkozz, hogy másoknak mije van, attól neked nem lesz jobb, csak feleslegesen bosszankodsz rajta.
Neked mi kozod van az unokatesodhoz?
Ok tartanak el? Nem.
Akkor? Inkabb koszond meg szepen a szuleidnek, hogy kinyaljak a kis popsidat, mert nem sokan tehetik meg azt, hogy otthon logatjak a labukat egesz nap.
Nem kifogas a virus, ha nem tudsz elhelyezkedni a szakmadban, akkor keresel mast.
Nem tanulsz, nem dolgozol, de a kovetelozes az megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!