Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan hivnátok a szexmániás...

Hogyan hivnátok a szexmániás ffi rokonod aki csak azért hiv kislánynak mert szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Ameddig nem tudott róla, addig érdekes mód nőként emlegetett, aztán egyszer előjött a téma. Azóta kislány vagyok, ami most már kissé röhejes.
2021. márc. 28. 19:09
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
9%

Nem tudok elképzelni olyan szituációt, ahol mondjuk a keresztanyámmal/unokatestvéremmel (sőt, igazából közeli rokonnal, anyámmal sem, a távoliakkal meg aztán ad abszurdum nem) , ahol annyira kimerül a kommunikációs téma (főleg a jelenlegi helyzetben, amikor robbanásszerűen terjed a COVID-19, exponenciálisan nőnek az adatok, a beoltottság meg egy csiga tempójában halad...), hogy órák óta traccsolunk, tere-ferélünk minden szir-sz*rról, és elfogy a mi van veled, a politika (ez is nagyon kényes, kétélű fegyver téma), és annyira nincs miről beszélni, hogy a szexualitás, azon belül is a hogy állok én a kérdéssel téma kerüljön előtérbe.

Ilyenkor - még COVID-mentes boldog békeidőkben IS - én találnék valami mentséget (végső esetben, mivel tőlem a munkahelyen extrém teljesítményt várnak el - ráadásul brutálisan rossz bérért, ami az én nyomorom, nem tartozik másra, de hadd írjam ki már ide) hivatkoznék a munkahelyemre, hogy még túlóráznom kell ingyen a home office-ban, hogy ne rúgjanak ki), és igyekeznék a lehető legesleggyorsabban olajra lépni.

2021. márc. 28. 19:43
 22/45 anonim ***** válasza:
75%

Amíg nem szólsz be neki vmi durvát, ezen fog rágózni.

Találj ki valamit amivel a gyengejebe talalsz.

Vagy ha ehhez gyáva vagy, akkor szenvedj!

2021. márc. 28. 19:44
 23/45 anonim ***** válasza:
90%
Mindazonqltal eleg furcsa család ahol ilyesmi egyáltslán beszedtémakéent feljön...
2021. márc. 28. 19:45
 24/45 anonim ***** válasza:
87%
Egyetértek, normális családban ez nem téma. Normális rokon rá se kérdez. Van nekem is 20 éves, csinos keresztlányom, van/volt párkapcsolata, találkoztam is mindegyik lovagjával. Ennyi tartozik rám ebből, a testi dolgok nem.
2021. márc. 28. 19:48
 25/45 A kérdező kommentje:
Albiban lakom, egyszer jött szóba, nem zaklat. Sokat segít a család minden tagjának. Jár prostihoz a barátnőjével nyitott kapcsolata van. Fogalmam sincs milyen beteg gondolataitok jöttek elő hirtelen. A kérdésre nem akartok válaszolni?
2021. márc. 28. 19:50
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Hívd ahogy akarod...🙄
2021. márc. 28. 19:54
 27/45 anonim ***** válasza:
83%
Nevezd el RÖPTÉBEN urnak, és használd is ezt a megszolitást. (Biztosan hallottad már, a nagyon szexcentrikusokra szokták mondani, hogy röptében megbaszná a legyet.)
2021. márc. 28. 19:55
 28/45 anonim ***** válasza:
63%
Pedomaci
2021. márc. 28. 19:56
 29/45 A kérdező kommentje:
28. 😂😂😂😂
2021. márc. 28. 19:59
 30/45 anonim ***** válasza:
82%
Majd az lesz beteg, amikor téged próbál elkapni a kurvázós szent rokon. Azt ne hidd, hogy nem ez jár a fejében, hogy folyton a szexuális állapotod érdekli.
2021. márc. 28. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!