Mit tegyek? Kösz a választ
Figyelt kérdés
Anyummal lakom, mivel elváltak már nagyon régen aputól. Apuhoz megyek. Meg apu testvéréhez aki nagy bátyám. Nagy bácsim felesége meg apum asszonya mostoha anyám ha megyek mindig szidják anyut meg anyai mamát. Engem is le hordanak mindennek. Persze apu meg nagy bácsim a feleségük mellett allnak. Még nincs csajom és a nagy batyam felesege elhord minden b.zinak... 22F vagyok2021. márc. 26. 04:51
1/5 anonim válasza:
Mondjuk akkor ne menj oda. Nem fogod tudni megváltoztatni őket.
2/5 anonim válasza:
Én nem mennék oda ahol leb*ziznak. Inkább elmennék sétálni vagy bicajozni egyedül.
3/5 anonim válasza:
Én se mennék olyan helyre, ahol így bánnak velem.
Mentalitásukat nem tudod megváltoztatni, nagyon primitívnek tűnnek.
Esetleg ha mondanád, hogy "nekem nagyon fáj, hogy ilyeneket mondtok, ne csináljátok", hátha észbekapna valamelyik, de ha nem, nincs nagyon mit tenni azt hiszem.
4/5 anonim válasza:
Szerintem se menj hozzájuk. Ha a helyedben lennék én egyszer jól beolvasnék nekik, hogy rájöjjenek hogy ez mennyire nem jó.
5/5 Savlekotő válasza:
Már egyszer ki írtad,kaptál elég választ. Le kell szarni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!