Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » T mit csináltak ha valamelyik...

T mit csináltak ha valamelyik rokonotok ír beolvasó levelet ír?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 17:01
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
36%

Elgondolkodom, hogy mennyire látom hasonlóan a helyzetem.

A) egyáltalán nem érek vele egyet: megköszönöm az őszinteségét és megírom, hogy egyáltalán nem értek egyet vele.

B) részben egyet értek vele: megkérdezem, hogy mit vár el tőlem? Mit tudnék én tenni, hogy jobb ember legyek. Majd megfontolnám, hogy akarom-e én ezt. Ha nem, akkor első pont, ha igen, akkor csak megírom, hogy megfontolom, de ne várjon sokat.

C) ha teljesen egyet értek, megírom neki: igazad van, mit iszol?

2021. márc. 10. 20:25
 32/41 anonim ***** válasza:
51%
30-aska lemaradt a pontod a kioktatásod végéről.
2021. márc. 10. 20:40
 33/41 anonim ***** válasza:
2021. márc. 10. 20:40
 34/41 anonim ***** válasza:
47%
Hehehe.. ott is kapott 30 kommentet... miért nem el3g neki? 😂😂😂
2021. márc. 10. 20:43
 35/41 anonim ***** válasza:
52%
Ne szomorkodj kérdező majd lesz valahogy. Mondd meg a rokonaidnak hogy ártatlan vagy csak nem tudsz fogalmazni, valószínű félreértettek valamit..
2021. márc. 10. 20:48
 36/41 anonim ***** válasza:
15%
Érdekes, hogy az, aki nincs tisztában a magyar "beolvasás" szó jelentésével, az fel van pontozva.
2021. márc. 10. 21:00
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
Nekem írhatsz pm., Érdekelne
2021. márc. 10. 21:02
 38/41 anonim ***** válasza:

Én voltam már így egy szurkapiszka nagynénivel.

Egyszerűen nem reagáltam rá, és onnantól ignoráltam őt, ennek már 15 éve (nem nehéz, 150 km-re lakunk).

2021. márc. 11. 08:44
 39/41 anonim ***** válasza:

Semmit.

Akiben annyi gerinc sincs, hogy a szemembe mondja a problémáját, azzal egy másodpercig nem foglalkozok.

2021. márc. 11. 11:45
 40/41 anonim ***** válasza:
Én pont ma kaptam egy nagyon durva levelet. Még nem válaszoltam, mert csak pislogok. Most hagyom ülepedni egy kicsit a dolgot, mert lehet, hogy elsőre valami jóvátehetetlent írnék vissza. Majd meglátom holnap. Meg hogy válaszoljak-e egyáltalán, mert olyan dologgal kapcsolatban ítélt el, amihez nincs semmi köze, mellesleg nem is volt a helyes információk birtokában. Ha elkezdek magyarázkodni, még azt hiszi, hogy mégiscsak van köze a dologhoz. Pedig nincs.
2021. márc. 15. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!