Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem fogadja el a barátnő...

Miért nem fogadja el a barátnőm hogy a keresztapja egy maffiózó?21/F

Figyelt kérdés
A barátnőm 18 éves és kb mintha álomvilágban élne. Mi egy kisebb városban lakunk ahol mindenki ismeri az ő keresztapját. Én voltam náluk,az a ház alsó hangon 200 milliót ér. G osztályos mercedessel jár az apja, a fiának új s osztálya van. Csak ez a két autó van vagy 70 millió. Barátnőmék se szegények,de ott azért nem ez van. Ez nálunk nyílt titok hogy ez az ember benne van olyan dolgokban mint a kábítószer,prostik,gyilkosságról is hallottam már,de tegyük fel hogy ezek csak rossz pletykák. Miből van mégis több száz millió ft-ja egy embernek? És az a durva hogy elmész mellette az utcán és nem mondod meg róla. Egy jóképű jó megjelenésű kellemmes beszédű ember. Nem az a tipikus maffiózó. Több cége is van neki. Mindennel foglalkozik tényleg. Nagyon normális volt velem is de engem azért aggaszt ez a mérhetetlen sok vagyon. Barátnőm persze mondja hogy hát bejött neki az élet mert elkezdett vállalkozni,de én ezt nem hiszem el ez csak mese. Ha a házat meg az autót nézem csak az 300 milla. A cégeit ha hozzáadjuk az még legalább ennyi. Meg valószínű a bankba is van még neki ennyi.
2021. febr. 27. 21:20
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
33%
8:"Ez nálunk nyílt titok hogy ez az ember benne van olyan dolgokban mint a kábítószer,prostik,gyilkosságról is hallottam már"
2021. febr. 27. 22:42
 12/34 anonim ***** válasza:
75%
Bizonyitani is tudod?
2021. febr. 27. 22:51
 13/34 anonim ***** válasza:
94%
Írtad hogy több cége van. Akkor honnan veszed hogy nem abból van a bevétele?
2021. febr. 27. 22:59
 14/34 anonim ***** válasza:
93%
ezt tudod valahonnan, hogy maffiózó, vagy csak kitaláltad, hallottad nem megbízható forrásokból?
2021. febr. 27. 23:04
 15/34 anonim ***** válasza:
86%
Vállalkozó, saját cége van. Miért ne lehetne innen a vagyona? Valószínűleg a cégéből van a pénze. Honnan hallottad, hogy maffiózó van ennek valami alapja? Mármint, barátnőd családjától hallottad vagy valamelyik rokonuktól? Vagy csak te találtad ki...?
2021. febr. 27. 23:13
 16/34 anonim ***** válasza:
90%
Falukban meg kisvárosokban ahol sok "egyszerűbb" ember él, mindig megy a pletyka a helyi gazdagokról hogy biztos drog meg lányok futtatása meg gyilkosságok... Az irigység szüli ezeket az alaptalan baromságokat. Meg a butaság.
2021. febr. 27. 23:29
 17/34 anonim ***** válasza:
87%
Amugy nagyon gaz, hogy ezen ennyit kattogsz es, hogy olyasmibe utod az orrod, amihez semmi kozod! Megis milyen jogon varod el tole, hogy rosszat gondoljon arrol az emberrol? Neked mivel lesz jobb? Kinek kepzeled magad? Irigy vagy!
 18/34 anonim ***** válasza:
90%

"Barátnőm persze mondja hogy hát bejött neki az élet mert elkezdett vállalkozni"- arra még nem gondoltál, hogy a barátnőd nem él álomvilágban, pontosan tudja mizu, csupán :

a, nem érdekli ez az egész, a keresztapja dolga,ezért nem is foglalkozik vele

b, csupán veled nem akar ezekről a dolgokról őszintén beszélni, mert nem bízik benned és látja, hogy ítélkezel.

Akárhogyis, nem a Te dolgod.

19/34 anonim ***** válasza:
10%

17: Teljesen természetes, hogy az ember a kiszemeltjét morálisan levizsgáztatja.

Senki sem akar rossz emberrel járni.

Ha kiderül róla, hogy nem becsületes, akkor faképnél hagyja.

2021. febr. 27. 23:34
 20/34 anonim ***** válasza:
92%

"Több cége is van neki."

Akkor miért kérdés, hogy honnan van pénze??

2021. febr. 27. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!