Utaznak hozzátok haza most a külföldön élő rokonaitok? Ti kiutaztok látogatóba hozzájuk külföldre,ők jönnek?
8# vagyok. Hiaba lettem leszazalekolva, nem hazudok.
Az apam ugy jar vissza, hogy itthon egy teszt mikor elindul, kinn egy teszt masnap, harmadnap mehet dolgozni. :)
Parom csak nemetben csinaltat tesztet, ezert 5 nap karanten, hatodik nap dolgozhat.
Haza fele csak munkaszerzodes felmutatasa, es jo utat kivannak. ;)
Nekem nővérem Németországban idősápoló.
Vagy telekocsival utazik ami amúgy kb majdhogynem üres, vagy repülővel jön.
Kifelé csak a család kérésére kell tesztet csináltatnia.
Ne haragudjatok de direkt úgy írtam hogy MOST. Tehát nem családi nyaralás tavalyról..
Most hogy van?
Mi nem megyünk és nem jönnek hozzánk.
Majd nyáron.
Tesóm jött át Londonból, sürgős családi ügyben.
2 db teszt Angliában, 1 Ferihegyen, 1 meg a szülővárosunkban (anyunál szállt meg), és ennyi teszttel csak 3 nap volt a házi karantén.
Visszafelé hasonló lesz neki, 1 hét múlva megy, 3 hetet tölt így Magyarországon.
Kicsit off leszek, mert ugyan nincs külföldön élő rokonom, de az valami borzalom, amilyen korlátoltság van itt az oldalon a külföldre való utazást illetően.
Volt kérdés, ahol meggyanúsítottak, hogy én hazudok egy utazásomat illetően, mert tilos elhagyni az országot, sehová nem lehet menni. Ez nem igaz, ugyanis ha a fogadó ország "nyitva van" és engedélyezett a beutazás, a szállodák fogadhatnak vendéget, akkor a kutyát nem érdekli, hogy te hová mész és minek.
Mindennek utána lehet (és kell is) nézni, hogy mik a beutazás feltételei, milyen tesztek kellenek, ott szükséges-e teszteltetni stb. De olyannal én nem találkoztam az utóbbi 1 évben sehol, hogy magyar állampolgárként TILOS lenne elhagynom az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!