Más családokban és rosszindulatuak az idosebb nok a fiatalabb nok felé?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 15:38
21/21 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, nálunk apukám húga, aki 14 évvel idősebb nálam végig "rivalizáltva" velem az egész kamasz koromat, pedig addigra neki már voltak gyerekei, akik szintén kamaszok. Fiatalon szült és gondolom ebből kifolyólag irigy, mert nekem 20 évesen még meg van a lehetőség tanulni, amit ki is használok. Amikor megtudta, hogy egyetemre felvettek akkor egyből az volt a szöveg, hogy időpazarlás. Egyfolytába az ő súlyát méregette az enyémhez, amikor még kövérebb voltam. Mikor elkezdtem edzeni és egészségesebben táplálkozni akkor arra is azt mondta, hogy semmit se fog érni, mégis lefogytam, míg ő kitalálta, hogy én gyógyszerekkel értem el azt a minusz 20 kg-ot. Természetesen a koromból kifolyólag szerinte semmiben se lehetek jó, csak egy kis fruska vagyok. Ez nem nevelés kérdése, hiszen én sose álltam le vele, rólam leperegtek ezek a rivalizálós dolgai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!