Más családokban és rosszindulatuak az idosebb nok a fiatalabb nok felé?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 15:38
11/21 anonim válasza:
Én nem mondanám, hogy nálunk rosszindulatúak.Az viszont biztos, hogy "mindent is" jobban tudnak.
12/21 anonim válasza:
Nem rosszindulatúak.
Csak az itt kérdező fiatal nők , nem lettek megnevelve, nem tisztelnek senkit.
13/21 anonim válasza:
12- semmi köze a tisztelethez a dolognak. Pontosan érzem, tudom, hogy mikor rosszindulatú velem az anyám.Ha ki is mondja (pl. azt, hogy ha nekem szar volt, neked se legyen jobb) azt nem lehet másképp értelmezni, és semmi köze ennek a mondatnak a tisztelethez.
14/21 A kérdező kommentje:
Nálam is... a te barátod végez házimunkát? Te fél évet fogsz Japánban tölteni? Te pályakezdõkent többet keresel mint én 35 év után?
2021. febr. 26. 09:49
15/21 anonim válasza:
Kérdező, ez neked is az anyád?
16/21 A kérdező kommentje:
Is.
2021. febr. 26. 15:12
17/21 anonim válasza:
Szerintem ez amúgy a korábbi generaciokban megragadt gondolat. Hogy az értelem a körön múlik és a tudásuk is. De azt hiszik sokan hogy újat nem tud mondani egy fiatal vagy ritkán van igaza. Szerintem ez szűk latqsmodra Váll.
18/21 anonim válasza:
Nálunk igen! Az anyósom kiutált ok nélkül úgy,hogy életben 4x látott! Vannak emberek akiknek barmit teszel sosem leszel jók nekik bár valószínű féltékeny.
19/21 anonim válasza:
Nálunk nem. Csak az anyósom rosszindulatú, de ő nem kivételezik, mindenkivel az.
20/21 anonim válasza:
Itt, az én családomban előfordul, nem is akármilyen szinten, de akárhol láttam, mind ez volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!