Valahogy le lehet állítani a családon belüli pletyka áradatot?
Figyelt kérdés
Öcsi bácsi (a nagypapám öccse) szerint nekem van valakim aki gyakran “megdolgozik”, és ezt az elméletét az egész családban elterjesztette. Elég közel lakunk egymáshoz, szűrün szaladunk át egymáshoz, és nálunk szokás a vasárnapi “nagy családi ebéd”. Kicsit azért rossz érzés hogy több mint fél órán keresztül a szexuális életem a téma, mármint nem gondolom hogy tabu téma lenne a szex, de azért búrkoltan megkapni azt a kérdést hogy “Mond csak szívem, téged kefél valaki?” az nem valami üdítő érzés. Aztán meg megy a spekulálás hogy ki lehet az. Valamit tudok ez ellen tenni? 18 vagyok, hamarosan elköltözöm, de azért nem így szeretnék hogy tudom hogy ezt nem sikerült elcsillapítanom.2021. jan. 14. 08:33
11/11 Savlekotő válasza:
Mond nekik h még a hulla szállítóval is csinálod,komolyan jól sejtem a bőr színeteket,az írásképed eléggé utaló rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!