Valahogy le lehet állítani a családon belüli pletyka áradatot?
Ha ilyen nyílt beszélgetések vannak nálatok, akkor kérd meg, hogy “Öcsi bácsi, ne legyen már ilyen paraszt az isten szerelmére!”
Vagy ilyenkor miket mondasz?
2-es a parasztok nem beszélnek így ! Így a cigányok szoktak megemlékezni egymásról térjél már észhez ?!
Voltam ilyen cipőben mikor ennyi idős voltam,nekem nagynéni volt ilyen szabad szájú .
Emlékszem,annyit mondtam mikor újra porondon voltam (hogy hétvégén meg voltam-e döntve )? Nénje,mikor ennyi idős volttál hány egér kergetőzőt a lyuk körül soha de soha nem került szóba az én életem ennek 20-éve .
Kérdezd meg tőle legközelebb jó hangosan a vasárnapi ebédnél ha megint te
lennél a téma "S Mond Öcsi bácsi te ki tudod még verni?" ... vagy "Őcsi bácsi te azért foglalkozol ennyire velem mert rám vered a pöcsöd?"
Öhm csak nekem nem világos, miért mész ilyen bnkó emberek közé "vasárnapi nagyebéd" alkalmával?
Én szrnám le az egész bagázst és kajálnék egyedül, a macskámmal, egy film mellett, stb, de messzire elkerülném az ilyen tapló embereket - ahogyan teszem is több, hasonlóan "jófej" rokon esetében.
XDDDDDDDDDD Bocsi, hogy kinevetlek, de ahogy megfogalmaztad, az nagyon vicces, meg a kommentek is :D
Ilyen velem is volt, amikor az elso baratom lett, utana evekig arrol volt szo, hogy milyen suttyo kis ribi vagyok es anyam tobbszor is utalt ra es o terjesztette el rolam mindenkinek, a kollegainak is. Csak nakunk nem ilyen finoman fogalmaztak meg, hanem peldaul a mostani paromnal, amikor 18 evesen osszejottunk es kint aludtam nala videken, masnap megkaptam, hogy "Na es megnezted mekkora farka van neki?". Eleg gaz, ilyenkor tenyleg az marad, hogy vissza kell vagni, vagy elvicceled az egeszet. Elobb-utobb csak leakadnak rolad.
Nem lehet, hogy valaki pletykat inditott rolad es Ocsi bacsi fulebe ez ultette a bogarat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!