Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek kérhetek tőle...

Szerintetek kérhetek tőle segítséget?

Figyelt kérdés
Megromlott egy családtaggal a viszony önhibámon kívül. Nagyon bánt a dolog, hajthatatlan, nem beszél velem, ha beszél is mindennek elhord, és valótlan dolgokkal vádol. Arra gondoltam a legjobb haverjával felvenném a kapcsolatot és elmesélném neki a történteket, bizonyítékaimat, beszélgetéseket mutatnék elmondanám hogy érzek és mennyire bánt a dolog. Plusz aggódom a családtagom iránt, ezért szeretnék egy harmadik féltől információhoz jutni, hátha tud ő is erről a helyzetről. Azonban nem szeretném ha kiderülne ez a dolog, vajon bízhatok a haverban? Részemről nem a sz@rkavarás a cél, csak válaszokat szeretnék és már nincs jobb ötletem sem.

2021. jan. 9. 02:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

"nem beszél velem, ha beszél is mindennek elhord, és valótlan dolgokkal vádol. Arra gondoltam a legjobb haverjával felvenném a kapcsolatot "

És ő tovább kavarná a kását, és még jobban elmélyülne a rokonodban a sértettség.

Ezt csak neked és kizárólag neked kell kezelned. Ne bízd az életed legfontosabb, legérzékenyebb dolgait közvetítőre.

Ugyanis még rosszabbul fogsz kijönni belőle. Amilyen sértetten és negatívan, elutasítóan áll most hozzád, 100% úgy értelmezné,

hogy lám, a barátainak is őt szapulod, kevered-kavarod.

Ne tedd. Várd ki, míg lecsillapulnak a kedélyek, és csak személyesen, levélben, telefonon, vagy kihasználva egy személyes találkozást.

2021. jan. 9. 02:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Másfél év után tenném meg ezt a lépést. Fontos nekem a személy, nem tettem rosszat, szeretnék mostmár válaszokat, ha nem tőle akkor mástól. Aggódom. Ha megkérnék egy felnőtt embert ne szóljon neki a beszélgetésünkről, ne rontson tovább a helyzeten akkor megtenné nem?
2021. jan. 9. 02:56
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Inkább családtagot (nem családon kívülit) nem tudsz felkérni közvetítő szerepre?
2021. jan. 9. 03:14
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

"Arra gondoltam a legjobb haverjával felvenném a kapcsolatot és elmesélném neki a történteket, bizonyítékaimat, beszélgetéseket mutatnék..."

Aha. Tehet bizalmas beszélgetést megosztanál egy harmadik féllel. Nálam ezzel egyértelműen a meghalt listára kerülnél.

2021. jan. 9. 07:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok! Akkor elvetem ezt a dolgot, bar a jelenlegi helyzettel is mar tiltolistan vagyok nala.
2021. jan. 9. 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyilván tettél valamit, ami miatt így viselkedik. Ok nélkül ugyanis nem szakítják meg az emberek mással a kapcsolatot.
2021. jan. 9. 11:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem tettem semmit kepzeld! Csak ő gondolja!!
2021. jan. 9. 14:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne haverral beszéld meg, hanem pszichológussal, én ismertem valakit, aki elmebeteg lett, mi meg azt hittük, ránk haragszik, mert valótlanságokat állított. Az elején nehéz megmondani, hogy beteg-e az illető, később azonban teljesen nyilvánvaló lett, de addig eltelt 2-3 év.
2021. jan. 10. 11:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Erre gondolunk mi is egyébként, mert abszurd amiket allit es szinte egyik pillanatrol a masikra es soha nem viselkedett igy!
2021. jan. 10. 11:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Az élet rövid. Lehetséges, hogy már holnap sem lesz vele lehetőséged találkozni. Hívd fel, mondd el neki, hogy figyelj történt, ami történ, leszarom ki a hibás, már a múlté. Másfél éve történt, meghívhatlak egy kávéra? Beszéljük meg. Egy próbát mindenféleképpen megér.
2021. jan. 17. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!