Mit tegyek ha két tűz közé kerültem?
Figyelt kérdés
A párommal és a szüleimmel kapcsolatban nehéz helyzetben vagyok több vitás ügy is előkerült és két tűz között vagyok mindket oldalról én kapok pedig próbálok mindenkinek jót tenni. Reálisan nézve valamilyen szempontból mindkettejüknek igaza van másrészt viszont nem.
Elhatárolódni egyiküktől sem tudok valaki volt hasonló helyzetben ?
2020. dec. 23. 20:01
1/5 anonim válasza:
Voltam igen, és az lett a vége 3-4 hónapnyi civakodás és néma utálat után, hogy leültünk megbeszélni mindannyian. Másképp nem lehet megoldani sajnos, azóta szent a béke és jobb a viszony.
2/5 anonim válasza:
Ahogy az első is mondja,le kell ülni az asztalhoz és negbeszélni a dolgokat.
Mert ez így nem mehet,hogy hónapokig morgolodtok.
3/5 anonim válasza:
Pont ma jöttem el 4 hónapos kisFiammal a páromtól mert olyan elviselhetetlen az apja aki a szomszédban lakik.. Folyamatosan uszította ellenem pedig én nagyon szeretem őt.. Eddig bírtam, romokban az életem.. Szerintem nagyon ritka ha együtt tud élni 2 generáció.. Remélem a párom utánnunk jön 😭
4/5 anonim válasza:
Miért nem írsz ki egy kérdést?
Azért vagyunk,hogy segítsünk!💖
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Remélem rendbe jönnek utána a dolgaink
2020. dec. 24. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!