Lopnátok egy családtagotoktól akinek van pénze és nem ad, de nektek szükségetek lenne rá?
Figyelt kérdés
A kérdés elméleti2020. dec. 14. 10:05
12/26 anonim válasza:
Nem. De a gyerekem megtette, lopott tőlem, bár nem tudom miért, mindig kapott, ha kért.
13/26 anonim válasza:
Nem. Mi az hogy van pénze de nem ad? Nem kötelessége.
14/26 anonim válasza:
A tolvaj mindig meg tudja indokolni a lopást, ezért nincs értelme ezeknek az elméleti kérdéseknek.
15/26 anonim válasza:
"Nem. De a gyerekem megtette, lopott tőlem, bár nem tudom miért, mindig kapott, ha kért." Testvérem rendszeresen lopott anyáméktól, szerintem az arany ékszerei is ezért tűntek el. És ő is kapott rendszeresen nem kevés pénzt. Egyszerűen mindig több és több kellett neki, és akkoriban drogozott is. Tőlem csak azért nem tudott lopni, mert nem volt pénzem. :D
17/26 anonim válasza:
Lopni nem, de kölcsön kérni kérnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!