Mi a velemenyetek arrol ha egy csaladtagotok letilt titeket a kozossegi oldalarol?
Anyukam (es mi a gyerekei) nem tartjuk a kapcsolatot anyukam testverevel.
Talan minden evben egy boldog karacsonyt uzenet es ennyi.
A hugom elmeselte hogy honapokkal ezelott megkereste ot facebookon anyukam testvere, es elkezdtek beszelgetni. De a noverem azt mondta hogy elege kett hogy allandoan csak panaszkodik igy fogta es letiltotta ot onnan.
Ezt csak en tartom tulzasnak? Eleve ha annyira zavarja egyszeruen ne irjon vissza aztan majd eszbe kap hogy valami nem oke, na de ez a letiltas? Ez csak nekem tulzas?
Ennek fuss neki mégegyszer!
"A HUGOM elmeselte hogy honapokkal ezelott megkereste ot facebookon anyukam testvere, es elkezdtek beszelgetni. De a NŐVÉREM azt mondta hogy elege kett hogy allandoan csak panaszkodik igy fogta es letiltotta ot onnan." [kiemelés tőlem.]
.
"Anyukam (es mi a gyerekei) nem tartjuk a kapcsolatot anyukam testverevel."
Akkor miért akarod erőltetni a kapcsolatot a Fb-on?
Egyrészt az ő dolga, nem tudom miért okozott ez neked akkora lelki törést, hogy kérdést írtál ki róla.
Másrészt meg tudom érteni, mindenkinek vannak energiavámpír, önző, panaszkodó ismerősei. Nekem volt egy lány ismerősöm, mindig engem használt panaszládának. Amikor nem beszéltünk évekig és rám írt, hogy mi a helyzet, akkor a válaszom után azonnal nekiállt ezerrel önteni a szart a nyakamba hogy neki így rossz úgy rossz a kormány az ország a mindenki. Azzal a lendülettel tiltottam.
Ha az adott illető sem emberként tekint rám, hanem egy lelki szemetesládaként akkor én sem fogom koptatni miatta a billentyűzetet.
Anyukam testvere az a nagybatyam vagy nagynenem.
Azert ez nem ugyanaz mint egy ismeros letiltasa.
En is tulzasnak ereznem. Nem kell ra valaszolni mit ir es kesz.
Raadasul hugodnak lehetne annyi esze, hogy netan ha majd idosebb lesz es anyutok megjal akkor lehet a testvere lesz pont az a rokonotok akinek majd o is boldogan panaszkodna...
A tesod gyermeteg...
Nem kell ra valaszolni mit ir es kesz. És az mitol jobb mint a letiltás,alapbol kommunikálni tudni kéne...
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!