Menthető még nagybátyám?
Úgy jó 10-15 éve végigsöpört a világon egy gazdasági válság. Nem tudom, mennyi idős vagy, és mennyire érezted saját jogon, a sját bőrödön a hatásait. Akkoriban sok vállalkozó elhasalt, és még az is előfordult, hogy nem sikerült talpra állniuk. Sem anyagilag, sem mentálisan. Talán ez történt a nagybátyáddal is, és szépen csendben csúszik lefelé.
A kérdést ugye az teszi érdekessé, hogy az édesanyja kecójában lakik. Amit ugye ő fog örökölni (ill., ha vannak olyanok, akkor a testvéreivel valamennyire megosztva.)
Kedves kérdező. Tessék tudomásul venni: a nagymama kéglijét első körben nem te fogod örökölni (kivéve, ha a lecsúszós nagybácsi megteszi azt a szívességet neked, hogy addig elhalálozik.)
De sebaj, te ifjú vagy, tetterős, tudod, hogy kell élni. Szerezz vagyont, mutasd meg, hogy kell azt csinálni. (És akkor talán a nagybácsi is elvegetálhat felőled nagyanyád ódon otthonában.)
Na, majd mindjárt itt lesznek az MLM-dicsőítő trollok, hogy ilyen nem is létezik, csak kitaláltad - pusztán azért, hogy lejárasd az MLM-et...
:))))))
"Kedves" 4-es, érdemileg egyáltalán nem sikerült hozzászólnod..:D
Jár a taps. Ja, nem.
Csak nem te is elhasaltál ebben a világválságban?
Egy megkeseredett középkorú/idős ember szavait vélem felfedezni.
Ne rám vetíts a saját rossz életed, azért te vagy a felelős.
Kedves 6-os. A kiinduló kérdésedben semmiféle empátiát nem tudtam felfedezni nagybátyád irányában, ellenben az kitűnt, hogy mennyire aggódsz amiatt, hogy téged mennyire zavar a személye. (A nagymamádnál lakik, nem lehet megkerülni, róla kell beszélni stb.)
Középkorú vagyok, láttam már pár örökségre leső fiatalt. Majd látsz te is, ha megéred, (és ha összeszedsz eleget ahhoz, hogy feltűnjenek körülötted a haszonlesők.
Kedves 7-es. Az zavar, hogy nem tisztel meg azzal, hogy ha nem érdekel amit mond, akkor miért kell arról szóljon az egész délután, amit mondjuk a mamámmal szeretnék tölteni...Igen, zavar. És nem csak engem, hanem kb mindenkit. Csak valahogy senki nem mer neki szólni...
Gondolom, te élveznéd, ha szóhoz sem hagynak jutni, és azt kell hallgatni, ami nem is érdekel.
Hogy jön ehhez a haszonlesés?? Nem értem a logikádat. Itt a nagybátyám személyével van bajom, meg azzal, hogy látom, hogy fejjel megy a falnak, de nem tehetek ez ellen semmit..és igen, ez dühítő, ha egy rokonodon nem tudsz segíteni..emellett még az időd is rabolja.
Hát szólj neki, ha nem tetszik. Nem értem, miért nem teszed.
A nagymamát pedig vidd el sétálni, jót tesz az egészségének. Közben kínáld meg a magaddal vitt cukrászsüteménnyel/gyümölccsel, vagy amit szeret.
Mint mondtam, tud róla. De ennek ellenére is nyomatja..
Nem kerülgethetem örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!