Mit tegyek, ha "félek" a nagybátyámtól?
Megpróbálom röviden leírni.
Amikor kisebb voltam, akkor egy egész nyarat a nagybátyáméknál töltöttem és az unokatesóimmal játszottam.
Nagybátyám valamilyen szinten már akkor alkoholista volt, sokat ivott, és amikor ivott, akkor okkal- ok nélkül bántott engem.
Volt olyan, hogy fociztunk unokatesómékkal, átment a labda, én meg át akartam menni érte a szomszédba, és ezt amikor meglátta, megvert engem valamivel (már nem emlékszem mivel). Volt, hogy csak úgy ráütött a fejemre, hogy hozzak neki kólát.
De ilyenkor nem csak engem, hanem az unokatesóimat is bántotta, meg a feleségét is, és (talán) ekkor jobban is féltem, mint amikor engem bántott.
Volt olyan, hogy amikor kitakarított a felesége a házat, akkor hazajött a nagybátyám, letört egy kis kenyérdarabot a kenyérből és ledobta a szoba közepére és számonkérte rajta, mit keres az ott. Majd megverte a szemünk láttára a feleségét.
Volt olyan is, hogy fociztunk, felment a labda a tetőre, én meg feldobtam a cipőjüket, hátha lejön, majd arra bíztattam a többieket, hogy dobják fel ők is a cipőjület, hátha lejön. Bementünk és feldobáltunk még 3-4 pár papucst és cipőz, és szinte mindegyik fent maradt a tetőn. Amikor nagybátyám megtudta, én és a lányunokatesóm a fiúunokatesómra fogtuk, és őt is jól megverte.
Ezek az emlékek éveken keresztül nem jutottak az eszembe, egyszer sem, de most oda kell utaznunk, mert a legidősebb unokatesómnak gyereke született. Anya nem engedi nekem, hogy itthon maradjak, mert 2 napra nem bír itthon hagyni. 16 vagyok egyébként.
Még mindig ilyen? Mindenképp tartózkodj távol tőle és ha mégsem megy csak felügyelettel legyél vele. Értem h más is legye a helységben.
Már nem vagy kisgyerek, nem biztos hogy bántani fog.
Ha mégis megtörténne akkor ne hagyd szó nélkül.
Elhiszem, hogy tele vagy félelemmel. Az ilyen trauma mély nyomot hagy.
Gondolom,hogy a szüleid ezekről nem tudnak.
Első körben velük beszéljél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!