Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi a legnagyobb generációs...

Mi a legnagyobb generációs probléma a családban?

Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%
Szerintük ördögtől való hitelt felvenni és mindig meghallgatjuk, hogy nem szabad magunkat eladósítani és a lakásvásárláshoz hitelt felvenni, mert ők sem vettek fel soha :)
2020. dec. 7. 08:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Annan igazuk van, hogy amíg van hotel, ne legyen gyerek
2020. dec. 7. 08:55
 13/13 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk már tarthatatlan a helyzet. A gyerekei nem foglakoznak az öreg mamával de köztünk meg akkora szakadék van hogy azt nem lehet elviselni. Én 21 éves vagyok és konkrétan úgy kell élni mellette mint egy öregasszony. Semmit nem akar csinálni semmihez nincs kedve. Mostmár magával se törődik mindig az zavarja ha mi csinálunk valamit. Meg se mozduljunk. Zenét se lehet hallgatni de egész nap csak fekszik az ágyban lehúzott redőnyökkel. Telefonon elhord minket mindennek pedig mi vagyunk csak itt. A gyerekei leszrják. Az az élete hogy valaki sajnálja mindegy miért bármiért. Olyan jó színész az öreg lány. Szerintem valami betegsége van a fejében. Szó szerint semmit nem csinál. Nemis tisztálkodik. De az orvosok szerint beszámítható.

Én nem tudom. De szerintem ekkora különbséggel nem jó együtt élni. Mi nemsokára dobbantunk mert nem akarunk megkeseredni. Aztán oldják meg a gyermekeik a generációs problémát.

2020. dec. 7. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!