Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek bunkóság lenne ha...

Szerintetek bunkóság lenne ha szilveszterkor odatolnám a pofámat?

Figyelt kérdés

Szóval ugyebár én szüleimmel szoktam szilveszterezni mivel a haverok túl nagyba tolják a bulizást minden évben (ittas vezetés beletartozik) így eszem ágában sincs velük tartani. Lehet, hogy 18 éves létemre szégyen, hogy nem megyek discozni de ez van.

Szóval fateromnak van egy testvére akikkel jó a viszonyunk, nekem is, viszont amikor ők mennek náluk akkor én sose megyek velük. Unokatesóim születésnapjára is szoktak hívni minket de én ki szoktam maradni ebből mert ilyenkor jön az egész családi banzáj és azok közül pedig már bőven vannak akikre nem vagyok kíváncsi. Bár az is előfordult már igaz, hogy mikor ők jöttek le nálunk, ki se mentem a szobámból, hogy köszönjek nekik mert el voltam foglalva. Persze amikor kell nekik valami, megkérnek valami szívességre akkor elvégzem de olyan hú de szoros kontaktba nem vagyunk.

Szóval a lényeg, tavaly mi hívtuk őket szilveszterezni, akkor nagyon nagyot mulattunk, berúgtunk mint az albán szamár. Meg igazából jókat ittunk együtt a nyáron is. Most idén ők hívtak minket. Ugyebár gondolkodtam rajta, hogy nem e lenne a fentebb említett tulajdonságom miatt bunkóság odatolni a képem, de valahogy meg mégse szeretnék szilveszter este egyedül otthon maradni.

Ti mit gondoltok erről?

2020. dec. 5. 14:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha hívtak menj, nem is értem...
2020. dec. 5. 18:07
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is mehetsz nyugodtan, már ha nem lesz valami beszabályozás.
2020. dec. 5. 21:08
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
Menj nyugodtan, de legközelebb, amikor jönnek, ne bújj el a szobába, kicsit legyél te is udvarias.
2020. dec. 6. 16:37
 14/17 anonim ***** válasza:

"ki se mentem a szobámból, hogy köszönjek nekik mert el voltam foglalva."

Bírom mikor a home office-os tesóm, meg a beteg nagybátyámnak is ki kellett mennie köszöngetni mikor jöttek a nagyságos rokonok, mert különben nem voltak nekik elég udvariasak. Na ezért gyűlölöm már magát az udvarias szót is. Gondolkodás nélkül használják. Kérdező, attól függ mennyire udvariaskodók a rokonaid, ha szerencséd van lazák, és nem fogják felhánytorgatni hogy dolgod volt és nem járultál a színük elé mikor oda méltóztattak fáradni (útba esett).

2020. dec. 7. 01:31
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!

De úgy tűnik ezt urunk eldöntötte :D

2020. dec. 7. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:
lemaradtam valamiről? betiltotta a szilvesztert?
2020. dec. 7. 14:14
 17/17 A kérdező kommentje:

Be hát...

Vagyis mondhatjuk így szó szerint.

2020. dec. 7. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!