Hogyan reagálnátok arra, ha kiderülne, hogy a bátyátok barátnője, a barátotok exe?
A bátyámmal egyébként nagyon jó a kapcsolatom. A barátnőjével most találkoztam 3x. Igazából jófej csaj, aranyos, nagyon szép, személyesen nem mondhatok rá semmi rosszat. Kb 2 hónapja vannak együtt a bátyámmal.
Mi a barátommal lassan fél éve együtt vagyunk, minden okés köztünk, a családomat már ismeri, mindenkivel jól kijött eddig.
Anyukámnak ma volt a szülinapja, kerek szám. Megbeszéltük a bátyámmal, hogy meglepjük egy tortával. Természetesen áthívtam a barátomat, bátyám meg úgy gondolta, hogy remek időzítés lenne bemutatni anyunak ma az új barátnőjét.
Igazából szerintem nem reagáltuk annyira szarul erre a szitura a tesómmal, de volt egy elég cringe szitu. A csajszi nem ette meg a tortát, amit anyum vágott neki, csak épphogy belepiszkált (amivel nincs semmi gond). Amikor szedtem össze a tányérokat megkérdeztem, hogy nem-e ízlett neki, amire azt mondta, hogy nem nagyon. (Igazából elég csendes volt egész délután, pedig az előző alkalmakkor tökjól eldumálgattunk. Jó, persze ez nem feltétlen a párom miatt lehetett, lehet anyukánkkal való első találkozás miatt..(?)) Erre a párom, az asztal másik sarkából megszólalt, hogy azért nem evett belőle, mert allergiás rá. Mondom, jah ok, bocsi, nem tudtam... (anyunk kedvencét rendeltem, bátyám nem szólt az allergiáról)
A párommal már beszélgettünk az ex témáról, mesélt is már a csajról, de tökre nem nézném ki belőle, hogy annyira zakkant lenne, mint amennyire beállította.
Próbálj nyitott lenni, ha eddig aranyosnak gondoltad a csajt, akkor állj hozzá úgy. Ne a párod alapján ítéld meg, bár ez egy baromi fura szitu.
Esetleg négyszemközt mondd el ezeket a bátyádnak, hogy nem kavarni akarsz és kedveled a lányt, de tudjon róla. De csak akkor, ha tényleg jóban vagytok, hogy ne sértődjön meg.
Régebben mindenki egy hulye kamasz volt, nyílván nem ennyire de durvábban is.
Az emberek változnak, lehet ő is változott már azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!