Én kéne keressem őt vagy ő kellett/ kellene tartsa velem a kapcsolatot?
Mamám azt mondta, hogy én kéne keressem keresztapám mivel, hogy én vagyok a fiatalabb, én ezt elég nagy hülyeségnek tartom. (Infok: én 18 éves fiú vagyok, ő 45, nincsen se felesége, se párja, se gyereke, külföldön lakik)
Mivel ha ő kiskoromtól nem keresett akkor felnőttként nem én kell vele felvegyem most a kapcsolatot. És ahányszor haza jön mindig csak az itteni ismerőseihez megy soha nem hív sehova engem se a testvérem, pedig rólam tudni illik, hogy szívesen segítek másoknak/ vagy mások közelébe szívesen elmegyek velük akárhova. (Azt, hogy nem keresett ne úgy értsétek, hogy hozzá se szólunk egymáshoz de 1 évben kb pár mondatot beszélgetünk, igaz nem sokat jön haza egy évbe max 4-5x) Szóval mi a véleményetek? Ha valami kimaradt vagy kíváncsiak vagytok szívesen válaszolok.
Mi nagypapámmal nem tartjuk a kapcsolatot. Ritkán benéz évente úgy 4-5x ő is, és akkor lezajlik egy felszínes kis félórás beszélgetés, és ennyi. Nem mutat túl nagy érdeklődést. Pedig ő közel lakik, legkisebb unokái pedig a szomszédban, hozzájuk heti 3x minimum jár, minket viszont régen sem keresett túl sokat. Ennek elég zűrös előzménye van egyébként...
Ez kicsit más szituáció, de gondoltam leírom.
Az egy kicsit furcsa, hogy kiskorodban nem keresett, de mamád ennek ellenére azt mondja, hogy most neked kéne. Szerintem keresd fel, látogasd meg, ha látod rajta hogy szívesen lát téged, akkor lehet hogy sűrűbben kéne beszélgetnetek meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!