Hogyan lehet kipuhatolni, hogy az egyik rokon homo- vagy transzfób-e?
Az unokanővéremről van szó.
Mostanáig alig beszéltünk, régebben is csak karácsonykor és ünnepeken találkoztunk csak, de annyian voltunk, hogy sokat nem szóltunk egymáshoz.
Az utóbbi 5-6 évben nem találkoztunk, párszor próbált minket meghívni hozzájuk, hogy a gyerekei megismerjenek minket, de csak a szüleink mentek el.
Idén viszont minden héten találkozunk legalább 1x, mert amikor megyek munkába, elsétálok a munkahelye mellett, de még az apja irodája előtt is
Mosolyogva köszön általában.
nyilván nem véletlenül kérdeztem, ha tudom, hogy elfogadó, akkor akár tarthatnánk a kapcsolatot is, de kb. semmit nem tudok róla.
Ugyanazt tudom tanácsolni mint az első.
Ellenben lenne egy kérdésem, személyesen érintett vagy a témában vagy csak elfogadod és támogatod őket (teljesen helyesen)?
Ha a 2. Akkor én nem tartanám kizáró oknak egy barátságban, mindössze kerülném az ilyen jellegű témákat és fordítva is ezt várnám el.
Az a baj, hogy anyámék és az összes rokon is itt él.
Ha nem elfogadó, és elmondja másoknak, nekem annyi. Ugyanis mások csak sejtik.
2:
Érintett vagyok.
"Múltkor láttam két srácot, ahogy kézenfogva mentek az utcán, annyira aranyosak voltak. Na, de a lényeg, hogy az egyikükön olyan kabát volt, ami..."
Csak úgy mellékesen utalj rá, hogy meleg pár.
A reakciójából le tudod szűrni, ha nem mered egyenesen megkérdezni.
Még anno beszélgettem egy osztálytársammal, egy másik osztálytársról is esett pár szó.
- Nagyon rendes srác, bírom - mondtam neki - csak nagyon homofób.
- Nagyon helyes - felelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!