Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » 50-60 éves emberek mennyire...

50-60 éves emberek mennyire magabiztosan vásárolnak neten előre fizetéssel?

Figyelt kérdés

Mennyire komfortosak webshopban megadni a bankkártya adataikat vásárláshoz 50-60 éves emberek?

Te mennyire vagy komfortos, és te hány éves vagy? Nemed?

Tehát nem utánvételről van szó, hanem előre kell fizetni, például e-könyv esetében. Mennyire van képben ez a korosztály az elektronikus könyvekkel kapcsolatban?

2020. okt. 5. 12:50
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
87%

Csak nekem tűnnik úgy hogy ez nem egyszerű kíváncsiság? Konkrétan az érdekli a kérdezőt higy az idősebb emberek milyen szívesen adják meg a kártyaadataikat. És miért számít hogy hány évesek vagyunk és férfi vagy nő? E könyvekkel akarsz kereskedni? Dehát azt nemcsak az 50 felettiek olvassák! Vagy célirányosan nekik akarsz valamit eladni amit többnyire ők vesznek? Nem értem a kérdés lényegét. Amúgy szerintem is tök mindegy ki hány éves, senki se adja meg szívesen a kártyaadatait.Én kivétel nélkül utánanézek hogy az oldal megbízható-e, ha lehet PayPal-al fizetek.

Mindenkinek ajánlom az árukereső.hu oldalt ahol meg tudja nézni mások véleményét mielőtt vásárol.

Ha külföldi oldalon akkor a trustpilot.com oldalon lehet lecsekkolni. Én legalábbis ezt használom, de biztos van más is.

2020. okt. 8. 21:49
 32/43 anonim ***** válasza:

Nem csak neked tűnik úgy, megfordult az én fejemben is,de én arra gondoltam, hogy esetleg egy felmérést próbál valaki készíteni, mert mondjuk most akar indítani egy webshopot, és talán a célközönséget próbálja "belőni." Az mondjuk más kérdés, hogy ez mennyire lenne reprezentatív itt a GyK-n.

De mondjuk mire is tudná felhasználni bárki ezeket az adatokat? Sem nevet, sem bankszámlaszámot nem kért. Az mondjuk már érdekesebb lenne.:D

2020. okt. 8. 22:08
 33/43 anonim ***** válasza:
Ja, és bocsánat, hogy háromszor is beleírtam a "mondjuk" szót. A napokban írtam egy kérdésre, hogy elég unalmas, hogy ha valaki egy mondatban kétszer ugyanazt a szót használja. De mentségemre szóljon, hogy több mondatba írtam, és ez szavamjárása.:)
2020. okt. 8. 22:13
 34/43 A kérdező kommentje:
Telitalálat, Sherlok :)
2020. okt. 9. 00:02
 35/43 anonim ***** válasza:
Gazdagmamitól van a tipp?:D
2020. okt. 9. 00:06
 36/43 A kérdező kommentje:

micsoda?

Ki foglalkozik azzal a buta öregasszonnyal?

2020. okt. 9. 00:19
 37/43 anonim ***** válasza:

Na, akkor látom, tudod kiről beszélek.:D

Neki volt egyszer egy hasonló tippje amúgy.

2020. okt. 9. 00:22
 38/43 A kérdező kommentje:
Magamtól is van annyi eszem, hogy megkérdezzem az embereket arról, ami érdekel.
2020. okt. 9. 00:24
 39/43 A kérdező kommentje:

Évekkel ezelőtt láttam a munkásságát egyébként, és kritikán aluli... abszolút....

Azt is megnézném, hány "gazdag mami"-t nevelt ki a "munkásságával",

Szerintem a szám közel lehet a 0-hoz

2020. okt. 9. 00:26
 40/43 anonim ***** válasza:

Igen, én is kb. évekkel ezelőtt néztem bele, és hát...

Nem lehet itt bizonyos szavakat használni, szóval maradjunk annyiban, hogy egyetértünk. De az is igaz, hogy rá 1-2 évre megjelentek olyan weboldalak, akik kísértetiesen hasonlítottak az ő ötleteire. Főleg arra a csapdásra:)

2020. okt. 9. 00:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!