50-60 éves emberek mennyire magabiztosan vásárolnak neten előre fizetéssel?
Mennyire komfortosak webshopban megadni a bankkártya adataikat vásárláshoz 50-60 éves emberek?
Te mennyire vagy komfortos, és te hány éves vagy? Nemed?
Tehát nem utánvételről van szó, hanem előre kell fizetni, például e-könyv esetében. Mennyire van képben ez a korosztály az elektronikus könyvekkel kapcsolatban?
Csak nekem tűnnik úgy hogy ez nem egyszerű kíváncsiság? Konkrétan az érdekli a kérdezőt higy az idősebb emberek milyen szívesen adják meg a kártyaadataikat. És miért számít hogy hány évesek vagyunk és férfi vagy nő? E könyvekkel akarsz kereskedni? Dehát azt nemcsak az 50 felettiek olvassák! Vagy célirányosan nekik akarsz valamit eladni amit többnyire ők vesznek? Nem értem a kérdés lényegét. Amúgy szerintem is tök mindegy ki hány éves, senki se adja meg szívesen a kártyaadatait.Én kivétel nélkül utánanézek hogy az oldal megbízható-e, ha lehet PayPal-al fizetek.
Mindenkinek ajánlom az árukereső.hu oldalt ahol meg tudja nézni mások véleményét mielőtt vásárol.
Ha külföldi oldalon akkor a trustpilot.com oldalon lehet lecsekkolni. Én legalábbis ezt használom, de biztos van más is.
Nem csak neked tűnik úgy, megfordult az én fejemben is,de én arra gondoltam, hogy esetleg egy felmérést próbál valaki készíteni, mert mondjuk most akar indítani egy webshopot, és talán a célközönséget próbálja "belőni." Az mondjuk más kérdés, hogy ez mennyire lenne reprezentatív itt a GyK-n.
De mondjuk mire is tudná felhasználni bárki ezeket az adatokat? Sem nevet, sem bankszámlaszámot nem kért. Az mondjuk már érdekesebb lenne.:D
micsoda?
Ki foglalkozik azzal a buta öregasszonnyal?
Na, akkor látom, tudod kiről beszélek.:D
Neki volt egyszer egy hasonló tippje amúgy.
Évekkel ezelőtt láttam a munkásságát egyébként, és kritikán aluli... abszolút....
Azt is megnézném, hány "gazdag mami"-t nevelt ki a "munkásságával",
Szerintem a szám közel lehet a 0-hoz
Igen, én is kb. évekkel ezelőtt néztem bele, és hát...
Nem lehet itt bizonyos szavakat használni, szóval maradjunk annyiban, hogy egyetértünk. De az is igaz, hogy rá 1-2 évre megjelentek olyan weboldalak, akik kísértetiesen hasonlítottak az ő ötleteire. Főleg arra a csapdásra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!