Hogy tudnám interneten keresztül elérni a gyámügyet?
Biztos, hogy van némi különbség, de valahogy én nem ezen szoktam felháborodni, sokkal inkább azokon, akik úgymond "a gyerek érdekében" megtiltanák, megakadályoznák a dolgait.. tudnillik egy valid mérce van, az, hogy a gyerek hogy érzi magát a saját életében. Az összes többi "erkölcsvédő" szomszédasszony, iskolaigazgató, pap, kormányfő, USA elnök stb...le van ejtve magasról, a saját rohadt normáikkal együtt...
(az én lányom is füvezett meg pasizott 16 évesen. Az ő dolga, jól tette... engem is csesztettek volna(!) a gyámügyön ez ügyben: nyazsgem. Vágod?) Nem vesznek fel valahova az arctetkóddal, vagy mert van rólad aktkép a neten? Örülj neki, ki érezné jól magát ilyen sötét korlátolt fasisztoid melóhelyen?
"#56 akkor az értelmi szinteden figyelembe véve" - khmmm...
(az én értelmi szintem 140 feletti IQ... csak pontosan tudom, hogy mi mellett állok, és mit taposnék el szívem szerint - és bizony az asszimetrikus szülő-gyerek viszony is ezek közt van. Meg általában az asszimetrikus viszonyok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!