Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Elmondjam a keresztapámnak,...

Elmondjam a keresztapámnak, hogy a keresztanyám megcsalja?

Figyelt kérdés
100%-os biztos forrásom és bizonyítékom van, amiből az is kiderül számomra, hogy nem tud róla, szóval nem nyitott házasságban élnek. Amióta megtudtam, nem nagyon tudom, hogy mit tegyek. Keresztapám nagyon szereti, eltartja és neki tuti nincs nője.

2020. aug. 2. 16:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
96%
Jól döntöttél!
2020. aug. 3. 12:22
 32/39 anonim ***** válasza:
75%
Majd megosztod azt is, mi lett a következmény?
2020. aug. 3. 12:22
 33/39 A kérdező kommentje:
Ma már nem aludhat otthon a felesége. Jó nagy balhé volt és még el akarja kapni a szeretőt is. Tagadni nem tagadott, kár is lett volna hiszen ott a fotó, hangfelvétel. Ennyit arról, hogy csak hiszem, hogy nem tud róla stb. Keresztapám azt mondta a legjobb döntés volt, hogy elmondtuk, ha nem mondtuk volna el nem is állna velünk szóba többet. Köszi mindenkinek, aki biztatott ebben, az igazság a legfontosabb.
2020. aug. 3. 18:09
 34/39 anonim ***** válasza:
95%
Is, persze.
2020. aug. 3. 18:11
 35/39 anonim ***** válasza:
47%
Voltam hasonló helyzetben kétszer is. Mindkétszer a megcsaló személyt szembesítettem a dologgal és megmondtam, hogy vagy ő tálal ki vagy én. Általánosabb esetekben talán ez a legkorrektebb út
2020. aug. 4. 05:57
 36/39 anonim ***** válasza:
61%
Kemeny. Kíváncsi vagyok mi lesz mondjuk 1 év múlva. Tuleli e a szeretővel....
2020. aug. 8. 21:33
 37/39 Óriás majmaim ***** válasza:
75%
Beszarás ez a sok idióta. Mindenki lespiclizi itt a normális embert, (meg mantrázza h ez magánügy) aki empátiából kibaszna egy házasságtörő féreggel, na ti is mennétek a Hortobágyra munkatáborba, nem csak a megcsaló felek. Ti sem tudtok írást értelmezni, mi? xD Nem volt nyitott a házasság, plusz az eltartott kis parazita követte el a bűnt, barom állatok ti sem lehettek jobbak úgy néz ki.
2020. szept. 3. 17:26
 38/39 anonim ***** válasza:
70%

A nők szokták fedezni és támogatni egymást, még így ismeretlenül is...

...mert ők is félnek otthon a lebukásuktól.

2020. szept. 4. 09:30
 39/39 anonim ***** válasza:
45%
37: Mert tipikus Magyar tirpákok... Biztosra velem hogy a válaszolók felének is van vaj a füle mögött. Örülök hogy megoldódott ez a történet
2021. jún. 17. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!