Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan nyomozható le valakiről...

Hogyan nyomozható le valakiről hogy él e?

Figyelt kérdés
Ismerek valakit de nem vagyok joba vele, de azt sem tudom hol lakik. Tehát az hogy kerdezzem meg a szomszédot vagy ismerőst az nem müködik.

2020. júl. 28. 07:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Annyira nem volt régen, már 2000-es években történt, nem 100 éve.
2020. júl. 28. 18:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Azért ezt elképzelem. Beszambázok a Népességnyilvántartóba.

-Jó napot kívánok! Én vagyok a Gipsz Jakabné. Tessenek már kiadni nekem Buga Jakab adatait!

-Tessék!

Aztán meg jól megagyalom a Bugáékat, mert tudom, hol laknak. A Bugáék meg feljelentik a Népességnyilvántartót, mert visszaéltek a hivatalos adataival, mert kiadták illetéktelen személynek stb, stb.

2020. júl. 29. 11:31
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

#22: Egyrészt egyáltalán nem így működik, másrészt pedig nem is az volt a kérdés, hanem azt szeretné valakiről kideríteni a kérdező, hogy még ÉL-E.

Attól, hogy megmondják neki, hogy igen, Gipsz Jakab még él, attól nem fog sérülni semmilyen személyiségi joga.

2020. júl. 29. 11:42
 24/26 A kérdező kommentje:
Igy van!
2020. júl. 29. 12:34
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pl egy halálos betegség miatt is szükség lehet ilyesmi infóra. Az is lehet, hogy ezért nem részletezi tovább a dolgot a kérdező. Nem ártana előbb gondolkodni mielőtt ilyen témakörben gyűlölködni, itélkezni kezd az ember : ]
2020. aug. 6. 02:58
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. aug. 6. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!