Hogyan nyomozható le valakiről hogy él e?
Figyelt kérdés
Ismerek valakit de nem vagyok joba vele, de azt sem tudom hol lakik. Tehát az hogy kerdezzem meg a szomszédot vagy ismerőst az nem müködik.2020. júl. 28. 07:11
21/26 anonim válasza:
Annyira nem volt régen, már 2000-es években történt, nem 100 éve.
22/26 anonim válasza:
Azért ezt elképzelem. Beszambázok a Népességnyilvántartóba.
-Jó napot kívánok! Én vagyok a Gipsz Jakabné. Tessenek már kiadni nekem Buga Jakab adatait!
-Tessék!
Aztán meg jól megagyalom a Bugáékat, mert tudom, hol laknak. A Bugáék meg feljelentik a Népességnyilvántartót, mert visszaéltek a hivatalos adataival, mert kiadták illetéktelen személynek stb, stb.
23/26 anonim válasza:
#22: Egyrészt egyáltalán nem így működik, másrészt pedig nem is az volt a kérdés, hanem azt szeretné valakiről kideríteni a kérdező, hogy még ÉL-E.
Attól, hogy megmondják neki, hogy igen, Gipsz Jakab még él, attól nem fog sérülni semmilyen személyiségi joga.
24/26 A kérdező kommentje:
Igy van!
2020. júl. 29. 12:34
25/26 anonim válasza:
Vagy pl egy halálos betegség miatt is szükség lehet ilyesmi infóra. Az is lehet, hogy ezért nem részletezi tovább a dolgot a kérdező. Nem ártana előbb gondolkodni mielőtt ilyen témakörben gyűlölködni, itélkezni kezd az ember : ]
26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. aug. 6. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!