Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan nyomozható le valakiről...

Hogyan nyomozható le valakiről hogy él e?

Figyelt kérdés
Ismerek valakit de nem vagyok joba vele, de azt sem tudom hol lakik. Tehát az hogy kerdezzem meg a szomszédot vagy ismerőst az nem müködik.

2020. júl. 28. 07:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%

Sehogyan.

Ha nem körözik.

Még a saját testvéremet sem kereshettem, kerestethettem meg, mivel nagykorú, nem áll gondozás alatt stb. Marad a faces keresgélés.

2020. júl. 28. 07:35
 2/26 anonim ***** válasza:
91%

Leginkább sehogy. Esetleg küldesz neki ajánlott levelet, amit személyesen kellene átvennie- ha nem él, akkor visszaküldik - de ez a lakcím hiánya miatt nem megy.

Másrészt nem értem, mire lenne jó valakiröl érdeklödni, akivel nem vagy jóban.

2020. júl. 28. 07:37
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
Szóval még csak beszélni se akarsz vele? Akkor mi a tosznak keresed? Nincs miről pletykálni?
2020. júl. 28. 07:44
 4/26 anonim ***** válasza:
81%
Hivatalos úton nem igazan lehet. Ha ennyire fontos, ruházz be egy magánnyomozóra, ők keves info alapján is tudnak dolgozni.
2020. júl. 28. 07:44
 5/26 anonim ***** válasza:
91%

Kormányablak, besétálsz elmondod mit tudsz róla /név, születési év stb./ sokszor elég a név is, az sem számít ha időközben esetleg változott. Megmondod mi célból keresed, plusz megadod az elérhetőségedet. Megkeresik, megadják neki az elérhetőségedet és majd az illető eldönti akar-e kapcsolatba lépni veled.

Engem így találtak meg volt általános iskolai osztálytársaim több mint30 év után.

2020. júl. 28. 07:55
 6/26 anonim ***** válasza:
56%
Én elvből nem adnám meg az adatait, pláne, hogy nem vagy jóba vele, ki tudja mit akarsz vele csinálni.
2020. júl. 28. 09:16
 7/26 anonim ***** válasza:
36%
Pláne ha azt akarod tudni, hogy él-e még! Ennek olyan bűncselekmény gondolata szaga van.
2020. júl. 28. 09:18
 8/26 anonim ***** válasza:
44%
Népesség nyilvántartó. Ott megmondják, hogy milyen lehetőségeid vannak auz ügy érdekében.
2020. júl. 28. 09:45
 9/26 A kérdező kommentje:

Pl. Hagyatek miatt,ilyen egyszerü...

2020. júl. 28. 10:20
 10/26 anonim ***** válasza:
81%
HAgyaték miatt NEKED nem kell semmit tenni, a hagyatékkezelönek bejelented, hogy X szintén örökös lehet vagy ami az ok, ÖK hivatalosan meg tudják keresni!
2020. júl. 28. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!