Még a saját testvéremet sem kereshettem, kerestethettem meg, mivel nagykorú, nem áll gondozás alatt stb. Marad a faces keresgélés.
2020. júl. 28. 07:35
2/26 anonim válasza:
Leginkább sehogy. Esetleg küldesz neki ajánlott levelet, amit személyesen kellene átvennie- ha nem él, akkor visszaküldik - de ez a lakcím hiánya miatt nem megy.
Másrészt nem értem, mire lenne jó valakiröl érdeklödni, akivel nem vagy jóban.
2020. júl. 28. 07:37
3/26 anonim válasza:
Szóval még csak beszélni se akarsz vele? Akkor mi a tosznak keresed? Nincs miről pletykálni?
2020. júl. 28. 07:44
4/26 anonim válasza:
Hivatalos úton nem igazan lehet. Ha ennyire fontos, ruházz be egy magánnyomozóra, ők keves info alapján is tudnak dolgozni.
2020. júl. 28. 07:44
5/26 anonim válasza:
Kormányablak, besétálsz elmondod mit tudsz róla /név, születési év stb./ sokszor elég a név is, az sem számít ha időközben esetleg változott. Megmondod mi célból keresed, plusz megadod az elérhetőségedet. Megkeresik, megadják neki az elérhetőségedet és majd az illető eldönti akar-e kapcsolatba lépni veled.
Engem így találtak meg volt általános iskolai osztálytársaim több mint30 év után.
2020. júl. 28. 07:55
6/26 anonim válasza:
Én elvből nem adnám meg az adatait, pláne, hogy nem vagy jóba vele, ki tudja mit akarsz vele csinálni.
2020. júl. 28. 09:16
7/26 anonim válasza:
Pláne ha azt akarod tudni, hogy él-e még! Ennek olyan bűncselekmény gondolata szaga van.
2020. júl. 28. 09:18
8/26 anonim válasza:
Népesség nyilvántartó. Ott megmondják, hogy milyen lehetőségeid vannak auz ügy érdekében.
2020. júl. 28. 09:45
9/26 A kérdező kommentje:
Pl. Hagyatek miatt,ilyen egyszerü...
2020. júl. 28. 10:20
10/26 anonim válasza:
HAgyaték miatt NEKED nem kell semmit tenni, a hagyatékkezelönek bejelented, hogy X szintén örökös lehet vagy ami az ok, ÖK hivatalosan meg tudják keresni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!