Jobban bízok a családtagomba mint a legjobb barátnőmben?
Együtt nőttem fel az unokabátyámmal szomszédok vagyunk és ezért mindig együtt voltunk amióta az eszemet tudom. 3 hónap van közöttünk, de mintha ikrek lennénk. Mindent tudunk egymásról ő nem csak az unokatestvérem, családom hanem a legjobb barátom is. Tudom ha bárki bántana ő ott lenne és megvédene ahogy tudna. A legjobb barátnőm sérelmezi ezt és a helyébe szeretne lépni, mondta hogy nagyon rosszul esik neki hogy nem ő áll ennyire közel hozzám és nem tudja elfogadni az unokatesomat. Amikor elmegyünk kávézni és felhív az unokatesom megharagszik ha felveszem vagy pl.ha családosan megyünk nyaralni és barátnőmet is visszük mondta hogy nem jön ha az unakatesóm is jön pedig unokatesóm egyszer sem bántotta még szóval sem a mai napig. Azt mondta nagyon nevetséges hogy egy családtagommal ilyen kapcsolatba vagyok stb... Választásra kényszerít de nem őt fogom választani, ettől függetlenül nekem ő nagyon fontos mégis csak a legjobb barátnőm. Hogy lehetne elérni, hogy ne kelljen választanom? Az unokatesómat nem fogom a hattérbe szorítani de a barátnőmet pedig nem szeretném elveszíteni.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!