Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan felejtsem el a sógorom...

Hogyan felejtsem el a sógorom hiányát?

Figyelt kérdés

Tesóm elhagyta, mert talált nála ''jobbat.'' Hónapokig volt mással titokban, én pedig hagytam, mert mégis csak a tesóm, nem fogom elárulni. Aztán, amikor végül elhagyta a sógoromat a tesóm, valami összeomlott bennem. Ha eszembe jut, zokogni kezdek, és nem bírom abbahagyni. A tesómhoz és az új pasijához ritkán megyek, mert ott csak rám tör a sírás, és bár sikerül visszatartanom, szenvedek olyankor. A volt sógornak szoktam írni időnként, küldök Neki poénokat meg megkérdem mizu Vele, de érzem rajta, hogy ez olyan Neki, mint egy múltból feltépett seb.

Gyakran visszagondolok arra, hogy 3 éves koromban mennyit vitt óvodába, hányszor hozott el, mennyi mindent tett megértem... Elkap a sírás. :( Mintha a tesóm lenne, annyira fáj a hiánya. Alig látom, és ezzel be kell érnem... Most 18 éves múltam és mintha még mindig Ő vigyázna rám. :( Sokszor sírva zokogok miatta, annyira hiányzik. Pedig a tesóm már elhagyta 9 hónapja kb. Mintha meghalt volna valakim, olyan ez. :( Hogyan viseljem el a hiányát?

2020. jún. 15. 10:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

A kérdező gyakorlatilag együtt nőtt fel az ex-sógorral,mégis mi a beteges benne,hogy kötődik hozzá ??

Amúgy szerintem nyugodtan tarthatjátok a kapcsolatot ,felnőtt ember vagy ,nem kell azokkal kommunikálnod,akikkel a testvéred csak és kizárólag.

2020. jún. 15. 12:04
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Volt párommal 8 évet voltunk együtt. Kishuga 2 éves volt amikor összejöttünk, csodás családja volt, nekem sajnos nem, így ők voltak úgymond a családom. Nagyon szerettem őket, meg ők is. Kishuga is mintha a saját testvérem lett volna. Szakítás után, az ex nem is, de a családja nagyon hiányzott, sokat sírtam, "gyászoltam"... Pláne új anyósomnak nem lehetett megfelelni, voltak kemény húzásai, persze hiányzott az előző aki szeretett... Néha összefutottunk, ő is mondta hogy időnként elsírja magát, mert hiányzom.

Teljesen megértelek, de idővel jobb lesz. Megszokod a helyzetet. Szerintem tarts egy határt, pl havonta két hetente megkérdezed hogy van, kicsit beszélgettek. Mind a továbblépés mind az ő szempontjukból így a legjobb.

2020. jún. 15. 12:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Idővel jobb lesz, ne aggódj!
2020. jún. 15. 15:18
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
15, más meg együtt él 18 évig az apjával, és nem zokog hónapokig 18 évesen, mert válnak a szülei. Azért ennyi idősen illene tudni kezelni azt a helyzetet, hogy valaki kilép a családból, és nem a halálhoz hasonlítani, mert nem ugyanaz, nagyon, nagyon nem.
2020. jún. 15. 15:54
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

14. ??? Ha hianyzik valakinek valaki akkor hagy zokogjon már!

egy valasnal valoszinuleg barmikor talalkozhatna az apjaval.. itt nincs rá ürügy.

2020. jún. 16. 12:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Min az, hogy nincs rá ürügy?

Az én testvérem is elvált, tartom a kapcsolatot a volt sógornőmmel. Ennyi. NEm kell ürügy, jóban voltunk, néha kávézunk, beszélgetünk.

2020. jún. 16. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!