Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek? A baratom kb...

Mit tegyek? A baratom kb osszes ferfi rokona meg akar d*gni. Es ha valakire ra szol a baratom akkor az megharagszik kb orokkre! Mit lehet csinalni?

Figyelt kérdés

#Rokonok,szex
2020. jún. 9. 12:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég proli family. Remélhetőleg a párod messze esett a fájától.
2020. jún. 9. 13:33
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Na látom te is kifogtál szépen egy kékvérű, arisztokrata, családfájukat 1300-ig visszavezethető többgenerációs tekintélyes orvos-családot.
2020. jún. 9. 13:36
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Nulla tisztelet sincs felétek. Egy normális ember nem csinál ilyet. Te semmit nem tudsz csinálni, csak azt hogy komolyan elmondod hogy neked ez nem vicces. Talán a barátodnak is határozottabbnak kellene lenni velük, mert ezzel nem csak téged híznak kellemetlen helyzetbe hanem a barátodat is semmibe veszik. Én nem mennék hozzájuk így.
2020. jún. 9. 14:38
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen büdös taplóknak a közelébe nem mennék.. ha mégis muszáj, szólj vissza valamit, ha “úgy” hozzád ér valaki verjél rá egy alaposat. Ne hagyd magad, ne még te érezd rosszul magad amiért ezek ilyen csicskák
2020. jún. 9. 16:29
 25/30 anonim ***** válasza:
29%

Ha a "barátod" családja ilyen, akkor vajon a "barátod" mennyiben különbözik?

Én kidobnám a francba, és messze kerülném ezt a csűrhét.

2020. jún. 9. 16:43
 26/30 anonim ***** válasza:
83%
25: Senki sem választhatja meg hova születik. Az én családom is tele van tapló prolival. Attól én még nem vagyok az.
2020. jún. 9. 18:35
 27/30 anonim ***** válasza:
82%

De ezt most hogy kell elképzelni? Felsorakozik a pasid összes férfi rokona 16-102 éves korig, és kórusban szavalják, hogy meg akarunk bszni?

Bevallom, én még ilyennel nem találkoztam. Mindig akad egy-egy tahó hülye szexuális tartalmú beszólással, de ez az össznépi bszhatnék igen hihetetlennek tűnik.

2020. jún. 9. 19:02
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Én se hiszem hogy dugni akarnak. Mindenki biztos nem. Úgy képzelem el hogy beszólogatnak a csinos ruhára vagy az alakodra, bókolnak, sőt ezt már túlzásba viszik. Tapizásról meg szó sem volt. Ez nem egyenlő a dugni akarással, de attól még baromira tiszteletlen és kellemetlen.

Nekem is szóltak már be így, azt hittem elsüllyedek szégyenemben pedig nem csináltam semmit. Az illető poénnak szánta.

2020. jún. 9. 19:37
 29/30 anonim ***** válasza:

Kerüld a találkozást velük, a családi események célja az, hogy jól érezze magát mindenki, ha ez nem megy, pedig egyértelmű lehet már számukra, hogy mi a probléma, akkor kíméld meg magadat tőlük.

Aztán majd leesik nekik a tantusz. Egy év múlva megpróbálnék újra részt venni egy ilyenen, és kiderül, hogy mi van.

2020. jún. 10. 00:48
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatmegszakítás ezzel az ággal. Menjen a párod egyedül találkozni velük, az indokot el is mondhatja nekik: Tahó viselkedés, megsértettek. Bár mondjuk elég baj az neked, hogy a párodat nem érdekli, ha megaláz a családja, és nem véd meg. Ti sem egymás mellől fogtok nyugdíjba menni.
2020. jún. 12. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!