Ha már fiatalon nem maradt senkid a
világon,család(gyerekeiden kívül?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy hogyan vesztetted el a családod? Még csak 30 vagyok,férjem,és egy lányom van,24 éves koromban halt meg anyám,senkim nincs a világon,férjem anyja már idős és messze van.ha másokat látok,hogy szüleihez,testvérekhez mennek,mindig fáj, mert azt látom mindenkinek a családja fontosabb végülis.úgy tűnik mindenki jól elvan és nem járnak össze.nincs egy ház ahova ellátogathatnánk egy ház régi emlékekkel,hallottam már olyat hogy van pótnagyi,de pótrokonokról még nem(felnőttek,gyerekek). Hány éves voltál mikor nem voltak már szüleid,tesód? Hogyan történt hogy viseled? Ismerkedős csoportok sem léteznek.nem akarom hogy magányos életünk legyen és a gyerekem élete..
2020. máj. 29. 11:11
1/5 anonim válasza:
Neked is van családod hiszen van egy férjed meg egy lányod.Szülj még egy gyereket ha kevésnek gondolod
2020. máj. 29. 11:20
2/5 anonim válasza:
Nekem minden nagyszulom meghalt. Anyukam rakba meghalt4eves koromba. Apukam nevelt fel 18eves koromban meg is halt😢 Nincs testverem. Egyke vagyok. Nekem is rossz hogy nincs kihez fordulnom ha barmi problemam van. Amikor apukam elt minden konnyebb volt.😢🙏🏼 Van parom, de meg nem koltoztunk meg ossze.
Bizony.... Hianyzik, hogy csinaljunk a csaladdal programokat. Hianyzik, hogy az edesanyam nem hiv ebedre minket. Hogy apukam nem allit be szo nelkul. Hogy nincsenek kozos nagy beszelgetesek. Hogy nincs boldog karacsony.
Mindenki becsulje meg a csaladjat, akarmilyen emberek is! Ha nem lennenek veletek az sokkal rosszabb lenne
2020. máj. 29. 11:34
3/5 anonim válasza:
20L
2020. máj. 29. 11:35
4/5 anonim válasza:
#2: szerintem meg egy lelkileg és fizikailag bántalmazó, lehúzó, proli közeg nélkül (hogy csak egy példát mondjak) határozottan jobb irányba fordul az ember élete.
Ez a "tiszteld-szeresd a családodat bármi áron egy ódivatú baromság. Senki sem köteles tisztelni azt, aki nem tesz semmi jót vele.
2020. máj. 29. 12:18
5/5 anonim válasza:
Persze, ez egyertelmu. Nem is jgy ertettem csak erosen fogalmaztam!🙂 Ugy gondoltam, hogy ha van szereto csalad, akikkel neha ossze is kapunk - Meg kell becsulni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!