SOS Mit csináljak? Hívjam a rendőrt vagy mentőt? Nem èrjük el Kit hívjunk? Mit tegyünk?
Egy hete szakított uncsim a barátjával. 27 èves nagyon fèlek hogy öngyilkos lesz,nem tudok hozzá elmenni, mert kocsit nem tudok szerezni busz nincs, keri anyum ( az ő anyukája) is rám írt mit tudok mert nem ír vissza facen neki. Telefont kikapcsolta.
Az a baj hajlamos erre,mert vagdosta magát mindig azt hiszi ő a hibás. Másfèl ève vett házat nemrèg autót, jó a munkája...de mindent eldobna " mert nem èrdemli meg, mert elege van a párkapcsomatokböl h mindig eldobják" azt mondta a szülinapján akar meghalni ez holnap lesz, nagyon fèlek h tènyleg megteszi.
Hètvégèn is írta h 8 szem frontinra piált de csak elaludt, szerintem meg elájult.
Volt pasija lakik hozzá a legközelebb neki van kocsija ( együtt laknak) de uncsim zárja a kaput meg az ajtót ha egyedül van. Nyilván a srác betudja törni az ajtót,de most nagyon fèlek. Azt mondta elege volt h ő ennyire xar hiába dolgozott azèrt h egyedül mindene meglegyen, de nem szereti senki.
úristen..ugyanezen megyek át jelenleg...és ugyanígy ma már azon gondolkoztam, hogy távozok az élők sorából...
Szerintem, valami ismerőst hívjatok, barátot vagy a volt barátját..? vagy családtag aki arra lakik, közel odaér hozzá.. ha úgy érzed nagy a gond, mindenképpen hívj valakit! ha nem is tette meg, de mindenképp jó lenne ránézni, lelkileg hogy van.
De ha annyira aggódsz érte miért nem mész át taxival? Taxik közlekednek nem?
Én ha nagyon szeretek valakit, és így aggódom érte, inkább taxiba ülök, de megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!