Beleszerettem az unokatesómba, Mit csináljak?
Ha első akkor nem lehet
Úgy tudom csak másodiktól
Nem egészséges az, ha az ember a saját rokonságában talál szerelemre. Leginkább azért, mert a "bejön" az nem szerelem, és később kva nagyot fog koppanni, csak akkor már elmúlt az a korszak, amikor még könnyebben tudott volna pár találni magának, esetleg gyereket szülni.
Emlékezz vissza arra, mi volt 4 évvel ezelőtt, ami megmozgatott benned valamit, aztán jöjj rá, hogy hülyeséget csinálsz.
4 év alatt már akár találhattál is volna valakit, de feltételezem, nem vagy az a csaj, akire ragadnak a pasik, de az unokatestvéred nagyon kedves veled, és pont jóképű is, stb. ez imponál neked, akármiről tudtok beszélgetni, blabla... nekem is volt ilyen ismerősöm a rokonságban, és sehogy nem tudtam meggyőzni, hogy ne legyen már hülye. Aztán 26-27 évesen csak rájött magától, hogy az volt. Ne várj addig, hogy felnyíljon a szemed, mert minden egyes nap, amiről azt hiszed, hogy vele boldog vagy, egy valós kapcsolattól veszi el a lehetőségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!