Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Beleszerettem az unokatesómba,...

Beleszerettem az unokatesómba, Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már 4 éve bejön, nagyon kedves srác, nála nincs szuperebb. Ugyanannyi idősek vagyunk. Mit tegyek? 19L
2019. szept. 15. 23:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Felejtsd el. Valószínűleg túl szorosak nálatok a családi kötelékek. Normál, épeszű ember nem foglalkozik az unokatestvérével csak mint unokatestvérrel. Ne feledd Lautrec példáját. A szüleik első unokatestvérek voltak, akárcsak Sissy esetében. Sissynél "csak" a mentális defekt jött ki, Lautrecnél a genetikai is.

Még nagyon fiatal vagy, nézz körbe a világban. Van szuperebb, mint az unokatestvéred, biztosan. Bár én lehetnék 19 éves, és lehetne választási lehetőségem - de már nincs. Becsüld meg azt, ami van, és ne foglalkozz ostobaságokkal.

2019. szept. 16. 09:16
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Tinikoromba én is rajongtam az egyik első unokatesómért.Aztán mikor elment az egyetemre és elkerült a közelemből elmúlt.
2019. szept. 16. 10:27
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Lehet lepontozni nullára, akkor is így van.

[link]

2019. szept. 16. 13:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát el kell felejtened őt. Vérfertőző kapcsolatnak semmi értelme.

Majd jön igazi szerelem is 🙂

2019. szept. 17. 11:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem, ez valamiféle agybaj.
2019. szept. 18. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!