Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Meghúztam a nagymamám kocsiját...

Meghúztam a nagymamám kocsiját! Hogyan fizethetném ki? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megkért hogy vásároljak be neki mert ő nem mer most elmenni sehova. Odaadta a kocsiját hogy azzal menjek. Mivel béna sofőr vagyok és 26 éves létemre még autóm se volt, így sajnos egy mélygarázsban végighúztam az oldalát de úgy hogy be is horpadt. A tükör is bánta. Szerintem több százezres a kár. 1-es BMW-ről van szó. Én most vesztettem el az állásomat mert katas voltam és így buktam a “fizetésemet”. Mit tegyek most? A szeme elé se merek kerülni. Nincs semmi pénzem. Ha nem lenne ez a helyzet, akkor bevállalnék egy éjszakai munkát másodállásban de most sehova nem vesznek fel! Nincs is álláslehetőség sehol! Hogyan mondjam meg, mit tegyek most? Volt már valaki ilyen helyzetben?
2020. ápr. 9. 14:51
1 2
 11/15 MikeS13 ***** válasza:
30%

Előző vagyok... Csak a példa kedvéért írom le, volt egy szitu. Párom vezetett, anyukája mellette ült. Rákiáltott a lányára, hogy vigyázz itt jön szembe, aki erre belehúzta a kocsi teljes jobb oldalát egy betonkockába.

Anyukája azt mondta kifizeti a javítást mert ő kiáltott rá. Ilyenek (elvileg) a szülők.

2020. ápr. 9. 16:06
 12/15 anonim válasza:
43%
Én a helyedben eléállnék, nem bujdosnék előle, elmondanám neki, hogy mi történt! Most ez a helyzet, de amint lesz munkád apránként vissza szeretnéd fizetni! Bárkivel előfordul, hogy figyelmetlen, lényeg, hogy nagyobb baj nem lett. Meg fogja érteni.
2020. ápr. 9. 17:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Casco nincs?
2020. ápr. 9. 20:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

De, lúzernek is kölcsön adnám.

Figyi, nekem a vezetés a szakmám, aztán saját autóval nekitolattam a másik autómnak :,D, megesik..

Amúgy nem szégyen kiszállni és megnézni van e hely, én a mai napig kiszállok, nem érdekel semmi.

2020. ápr. 10. 00:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan jártam. A régi kocsim már nem volt meg, az új még nem jött meg, ezért kölcsön kértem a nagyi veterán jellegű kocsiját pár hétre. Megtörtént az eset egy alacsony oszloppal... Nálam annyival másabb az eset, hogy miután elmondtam, kb. egy "jaj, ez megesik"-kel lett elintézve a dolog, sőt azt se akarta, hogy kifizessem a javítást. Természetesen ebbe nem mentem bele, kerestem egy profi karosszériást és kifizettem, de így is rosszul éreztem magam. Ironikus módon akkor könnyebbültem meg, amikor a nagyi elkezdte árulni az autót és kiderült, hogy 20 éve már volt javítva a kocsi, vagyis nem rajtam múlott, hogy a kocsi nem lett gyűjtői darab :D

Amúgy lehet én élek másik bolygón, de szerintem 10-ből 9 nagyi úgy reagálna, mint az enyém. Tudják ők, hogy már a bűntudat önmagában is elég büntetés, nem kell fokozni, mellesleg biztos ők is kerültek hasonló helyzetbe valamikor a szép életük folyamán.

2020. ápr. 10. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!