Meghúztam a nagymamám kocsiját! Hogyan fizethetném ki? Mit tegyek?
Előző vagyok... Csak a példa kedvéért írom le, volt egy szitu. Párom vezetett, anyukája mellette ült. Rákiáltott a lányára, hogy vigyázz itt jön szembe, aki erre belehúzta a kocsi teljes jobb oldalát egy betonkockába.
Anyukája azt mondta kifizeti a javítást mert ő kiáltott rá. Ilyenek (elvileg) a szülők.
De, lúzernek is kölcsön adnám.
Figyi, nekem a vezetés a szakmám, aztán saját autóval nekitolattam a másik autómnak :,D, megesik..
Amúgy nem szégyen kiszállni és megnézni van e hely, én a mai napig kiszállok, nem érdekel semmi.
Én is hasonlóan jártam. A régi kocsim már nem volt meg, az új még nem jött meg, ezért kölcsön kértem a nagyi veterán jellegű kocsiját pár hétre. Megtörtént az eset egy alacsony oszloppal... Nálam annyival másabb az eset, hogy miután elmondtam, kb. egy "jaj, ez megesik"-kel lett elintézve a dolog, sőt azt se akarta, hogy kifizessem a javítást. Természetesen ebbe nem mentem bele, kerestem egy profi karosszériást és kifizettem, de így is rosszul éreztem magam. Ironikus módon akkor könnyebbültem meg, amikor a nagyi elkezdte árulni az autót és kiderült, hogy 20 éve már volt javítva a kocsi, vagyis nem rajtam múlott, hogy a kocsi nem lett gyűjtői darab :D
Amúgy lehet én élek másik bolygón, de szerintem 10-ből 9 nagyi úgy reagálna, mint az enyém. Tudják ők, hogy már a bűntudat önmagában is elég büntetés, nem kell fokozni, mellesleg biztos ők is kerültek hasonló helyzetbe valamikor a szép életük folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!