Meghúztam a nagymamám kocsiját! Hogyan fizethetném ki? Mit tegyek?
Nem vagyok diplomás, raktárba vagy postára is szivesen elmennék! Most is melós voltam, csak vállalkozóként fizetett ki a főnököm, máshogy nem vett volna fel. Ha tudtok valami fix munkát, akár árufeltöltő, szivesen vállalom a helyzetre való tekintettel (bár voltam daganatos és tüdőgyulladásom is volt már, de csak nem kapnám el ezt a kórt most)
Közben amíg írtam beszéltem a mamámmal. Nagyon kibukott, kiabált velem. Azt mondta hogy a jelenlegi helyzetben neki sincs pénze kijavítani és milyen hülye vagyok és béna. Nagyon kiabált szegény. Tényleg sajnálom az egészet! Nagyon sokat spórolt arra az autóra évekig, amíg használtan meg tudta venni. Tanulság: béna lúzereknek ne adj kölcsön semmit!
Micsoda remek sztori!! Kisnyudíjas nagymama spórolt pénzéből Bmw-t vett...
LOL
Igaz, az én nagymamámnak egy húszéves Astrája van, többször megmondta nekem, hogy elsősorban az én testi épségem a fontos. Én ilyen esetben simán bevallanám neki, hogy mea culpa, kárt okoztam az autóban, igyekszem lehető leghamarabb megtéríteni a kárt...
Valószínűleg a te nagyid is megérti, reméljük nem romlik meg a kapcsolatotok emiatt. :)
19F
A legnehezebb részén már túl vagy, tud róla.
A fejedet nem szedte le, ez a lényeg.
Most törekedj arra, hogy legyen munkád, és szép lassan megtudd csináltatni a kocsit.
Szerintem megérti a nagyid, hogy most nem túl könnyű a deákokat kiperkálni a zsebből.
Sajnálom nagyon, hogy így alakult.
De a lényeg, hogy elmondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!