Anyukám nem engedi hogy elmehessek a temetésre. Mit tegyek?
Nem értem azokat a válaszolókat akik elleneznék, hogy elmenjen a temetésre. Szerintem igenis fontos, hogy ott legyen főleg ha magától menne, hozzá tartozik az élethez sajnos ha tetszik ha nem. Életed végéig nem tudnak megóvni ettől és szerintem mielőbb el kell ezt magyarázni a gyereknek hiszen nem hülye. Én azóta neheztelek egy kicsit a szüleimre, mert egyik nagymamám temetésére sem vittek el, holott én szerettem volna menni, de úgy ítélték meg, hogy kicsi vagyok még stb pedig baromira segített volna feldolgozni a halálukat...
Sajnos a temetés igenis szomorú dolog de ezen is át kell lendülni én álltam közvetlenül a koporsó mellett hiszen közeli volt az illető szomorú voltam sírtam is, de ha nem megyek el a mai napig bánnám.
Senki nem az ő védelme érdekében ellenezte. Nem tudsz olvasni?
Leírtuk, hogy korlátozások vannak, nagyon kevés (max. 10 ember) vehet részt a temetésen. Így, ha a legközelebbi családtagok már "eladták" azt a 10 helyet, és másokat arra kérnek, hogy ezt felrúgva ne menjenek el, akkor pofátlanság ezt nem tiszteletben tartani, mert esetleg olyan valaki nem fog tudni akkor bemenni, akit szerettek volna, hogy ott legyen.
Erről van szó, nem másról.
Azért, mert a szülő ezzel rosszal tesz, 18-as!
(Illetve már csak feltételes módban, "tenne".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!