Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mit szólnátok ehhez?

Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Kisgyerekes anya vagyok, egy közeli rokon bejeletkezett, hogy eljonne meglatogatni, mondtam rendben, úgy tervezem a napot, erre szó nélkül nem jött, és nem is szólt. Direkt úgy szerveztem a napomat, mindent elinteztem délelőtt, mert délután jön, de nem jött, ami nem probléma, csak akkor szóljon, mert így mi sem várunk hiába, elmentunk volna, mint ahogy szoktuk, sétálni. A férjem későn ér haza, így egész délután bent ragadni nagyon rossz estig. Ez csak szerintem nem volt illendő?
2020. márc. 6. 09:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen bunkó volt ez tény. De mikor a megbeszélt időpont leketyegett, rá 30percel már le szokott esni hogy valami nem okés. Én ilyenkor felemelem a telefont és megkérdezzem mi van... Így csak fél órát buktál volna. De most komolyan. Elképzelem hogy otthon hitetlenkedsz meg dörmögsz magadban hogy hol van már...fura. Picit olyan mintha direktbe meg akarnál sértődni. Szerintem.
2020. márc. 6. 12:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem úgy szervezek vendégséget, hogy valaki azt mondja, "holnap délután átmegyek", aztán várok egész délután. Hanem megbeszélek egy konkrét időpontot.

2. Ha valaki egy találkozóra nem érkezik időben, illene szólnia. Ha mégsem teszi, feltételezem, hogy baj történt, felhívom.

Nyilván úgy volt vele, hogy otthon vagy a gyerekkel, úgysincs semmi dolgod, mindegy, hogzx mikor jön vagy jön-e egyáltalán. Ez méretes bunkóság, de elkerülhető lett volna.

2020. márc. 7. 06:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! Nem történt baj, egyszerűen más dolga akadt, és nem szólt. Megfogadom a tanácsokat, miszerint pontos időt beszélek még és ha x időn belül nem jön valaki, nem várok. Úgy történt, ahogy az utolsó leirta, viszont attól az én időm is drága, hogy itthon vagyok a gyerekkel. Köszönöm még egyszer mindenkinek!
2020. márc. 7. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!