Páromnak 30 évesen unokatestvére fog születni a 52 eves nagybatyjanak a 30 éves baratnőjétől, és most kapjuk a beszólásokat anyós felöl hogy le vagyunk maradva mert meg nincs gyermekünk?
Azt kellett volna válaszolni, hogy van még 20 évetek akkor. Majd ha 50 évesek lesztek akkor lesz nektek is.
Amúgy meg nem értem minek siettetik. Ők fogják a gyereket nevelni, pénzelni? Nem.
Heti 1x-2x (jó esetben) eljönnek unokázni és cső.
Nem a szülők kedvéért kell szülni. Ha annyira akarnak kisgyereket, akkor fogadjanak örökbe. Én biztos jól beszóltam volna, semmi közük hozzá mikor lesz gyereketek.
#5 Válaszoló: Mégis milyen kérdéseket kellene kiirni?Ird le,elolvassuk.Szerintem mindegy milyen kérdést ír ki valaki,hiszen az oldal funkciója is ez..Egyébként,ha nem tetszik,lapozz.Nem kötelező megnézni-válaszolni.
Nem vagytok lemaradva,ne érezd így,ha nem stresszeltek ezen,meglesz az eredménye:)Ne foglalkozzatok anyóssal,rokonokkal,elkell engedni.Nálam párom egy ismerőse,vagy 70 éves imád beszólni,itélkezni felettem,na ő-egyebek közt-azt veti (a hátam mögött)a szememre,hogy nem szeretnék még egy gyereket szülni..Bár engem nem visel meg,kiröhögöm azt a pletykás brigádot:D Ti se aggódjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!