Kikezdett velem az unokatestvérem anyósa?
Kerdezo en szetrohotem magam, 43 eves vagyok. Ja no es ja elvalt.
Idezlek"Be is mentem és ahogy levettem elkezdtem magam nézegetni a tükör előtt, edzek évek óta és nagyon készültem a nyárra a strandszezonra aztán kicsit nézegettem magamat" - mint egy cukimuki kis pavakakas es le is irod. Kozben veletlen ez a bizonyos unokatesod anyosa (44) betoppant. Zavarba jott. Ba..szus julcs egy tukor elott magat nezegeto felmeztelen kis huszoneves palitol elsore en is zavarba jonnek. Aztan TE es nem o a bocsanatkeresere (ami tok normalis egy ilyen szituban en is igy tettem volna erzekeltetve, hogy ize nem akartam egy ilyen epp magadban gyonyorkodsz pillanatban radrontani) azt reagalod "lattal mar ilyet". Ez akkora nagyarcsag kisapam, hogy siman ugyanezt mondtam volna ra, hogy iylet meg nem, had oruljon a fejed es jojjel csak zavarba.
De kb ennyi. Szerintem poen akart lenni vagy lehet gunyolodas is es nem a testedre, hanem a tukor elotti billegetozesedre celozhatot vele, hogy oylat meg nem latott:-).
A puszi kozbeni vallra tett kez/vagy hatsimi sokaknal teljesen normalis. Ha MINDIG vagy az esetek nagyobb reszeben egy adott embernel puszi kozben vallerintes van, akkor ez nala igy rogzult. Nekem az egyik nagybatyam, de masok is rendszeresen puszi ketoldalrol es kozben a lapockamon vagy a hatamon pihentetik a kezuket, amolyan magukhoz huznak a puszira. De ez igy van kb amiota az eszemet tudom es sose jutott eszembe, hogy ki akarna velem kezdeni. Mondjuk nem is billegtem a tukruk elott felmeztelen (vagy esetemben miniszoknyaban, melltartoban), hogy hmm de jol szalkasitottam a nyarra es nem is mondtam nekik o biztos lattal mar ilyet. Jo hogy nem kacsintottal kozben☺.
Szoval tulgondolod. De ha neked bejon es utana tukorbe tudal nezni hajts ra, tegyel meg egy ket ilyen megjegyzest csak aztan ne lepodj meg akar osszejon akar pofaraesel. Magambol kiindulva utana meg el is mondanam a baratnodnek😀😀😀
kicsit sokat képzelsz magadról, nem?
A leírás alapján egyáltalán nem érzem, hogy kikezdett volna veled. A valódi kikezdés nem ilyen.
Majd megtapasztalod, de ez nagyon nem az.
Inkább valami elismerés-féle, hogy jól nézel ki. De ennyi, nem kell többet belemagyarázni. főleg akkor, ha te sem akarsz tőle semmit.
Szerintem simán rajtad mosolygott, hogy milyen kis hülyegyerek vagy. Ki billegeti már magát a tükör előtt vendégségben?
Én igazából ki is nevettelek volna, nem csak mosolyogtam volna.
A "stílusod" pedig undorító. Te már hullámvasutazásról beszélsz, szegény nő meg azóta is csak elfelejteni szeretné, amit látott.
Amúgy hova tűntél? Billegsz most is valahol egy tükör előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!