Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek mikor fogja már...

Szerintetek mikor fogja már ezt abbahagyni a férjem?

Figyelt kérdés
Mióta a nyáron megtudta, hogy a nővérem a mi városunkban, hozzánk viszonylag közelre akar költözni, folyamatosan azon problémázott, hogy most már éjjel-nappal a nyakunkon lesz, ránk fog telepedni, nem lesz tőle se magán-, se családi életünk. Aztán már elmúlt 3 hónapja, hogy itt lakik, és még csak 2-szer volt nálunk, akkor kb.15 percre. A férjem mégis elkezdett azon rinyálni, hogy biztos az egész karácsonyt nálunk fogja tölteni. De csak szenteste elhozta az ajándékokat, maradt vagy 20 percet és elment, karácsonykor nem is jött mert beteg volt. Most meg azon rinyál a férjem, hogy majd ha rendesen berendezkedett, megszokta az új munkahelyét és unatkozni fog,majd akkor fog ránk telepedni és a nyakunkon maradni. Mit csináljak hogy befejezze ezt a gyerekes hisztit?
2019. dec. 29. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehet, hogy volt valami a férjed és a nővéred között?
2019. dec. 29. 16:34
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Neked kell leállítani! Közlöd vele, hogy próbáljon gondolkodni, mennyit volt eddig nálatok a növéred, hagyja abba a hisztit!
2019. dec. 29. 16:35
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem. Sosem szerette eddig sem. Csak eddig messze lakott.
 4/12 anonim ***** válasza:
98%

Kérd meg, hogy majd akkor beszéljétek meg a témát, ha majd valós problémaként fog jelentkezni!

Addig meg szakadjon le a dologról, mert ez a nevetséges riadalma neked már sértő és kifejezetten idegesítő hallgatni az indokolatlan rinyálását!

5/12 anonim ***** válasza:
98%

"Szerintetek mikor fogja már ezt abbahagyni a férjem?"

Amikor rendesen kiosztod!

2019. dec. 29. 16:36
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Hát azért te sem vagy semmi, hogy ezt hagyod! Arra jó a nővéred, hogy 20 percre átmenjen, és odaadja az ajándékot? Aztán húzzon haza? Nektek ennyit jelent a szenteste, a karácsony? No komment...
2019. dec. 29. 16:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Beteg volt egész karácsonykor,mondta,hogy megy haza lefeküdni, és hogy nehogy elkapják a gyerekek. Én hivtam, hogy maradjon az ünnepi vacsorára.
2019. dec. 29. 16:51
 8/12 anonim ***** válasza:
98%
Ja, akkor fogja abbahagyni, amikor te leallitod. Ahelyett, hogy orulne, hogy van valakid kozel, inkabb hisztizik, mint egy ovis kislany. Szanalmas a ferjed.
2019. dec. 29. 16:59
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Állj a sarkadra!

Mondd meg neki,hogy ez már gyerekes,egy felnőtt férfitől pedig egyenesen szánalmas.

2019. dec. 29. 17:18
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ehhez nem kell az, hogy "valami" a múltban legyen közöttük. Velem hasonló volt, csak nekem a nővérem is beszállt a hülyeségbe. Először ők hívtak, nem is egyszer, hogy költözzek hozzájuk, a külön álló kis épületrészbe, amíg nem lesz munkám, hogy ne kelljen albérletet fizetni. Én folyamatosan visszautasítottam, aztán mikor megszorultam, és megint felhozták, mondtam, hogy rendben, elfogadom a lehetőséget. Akkor nővérem és sőgorom nyomták ezt a dumát, hogy de meg kell gondolni, mert rájuk telepszek, meg stb. Gondolhatjátok, milyen jól esett, csak lestem. Addig is egy évben 2-3 szor voltam náluk, tehát a nagy rátelepedésre még előzmény sem volt. Jó tíz év elmúlt, legutóbb vagy 3 éve voltam náluk, előtte szintén évekig nem. Most már csak sms szintű kapcsolattartás van. Dehogy akarok én rátelepedni senkire.
2019. dec. 29. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!