Mit lehet tenni olyan rokonnal, aki gyakran ideküldi a lejárt édességet, vagy innivalót?
Mennyire bántó az, ha szólnék neki (nem igazán beszélünk, alkalmakkor írunk), hogy ne küldje többet, mert a gyerekeknek nem adok lejártat.
Az ő gyerekeinek ő nem adja oda, meg spajzolja sokáig és ide Mindig! akkor jut amikor már lejárt. Tleg nem kell, kuka. De megalázó már, hogy minek néz minket.
Amúgy tényleg lehet vissza kellene küldenem alkalmakra 😆
De én nem tudom megtenni sem vele, sem mással, hogy akár karácsonyra, akár szülinapra küldjek - főleg a kis gyerekeknek - lejárt édességeket. Nem egyet! Mind lejárt, mindig..
Én visszaadtam neki még aznap, hogy
"- drága néne! Ezek már rég lejártak! Miért nem dobja ki ha már lejárt?"
Persze a szitu mindig az volt, hogy "Ja, de hisz észre sem vettem, hogy rég lejárt, de azért még jó az.. A csokinak amúgy sincs csak "vásárlási lejárata" ( ami részben igaz is)
Majd jön a sértődés.
Most ott tartunk, hogy a sokszor még aznap visszaadott dolgokat nem fogadta el, így előtte kidobtam, és sértődés lett belőle. Nem zavar. Legalább már nem kapok semmit.
Közeli rokon.
S kidobtam már megint mérgemben a nasikat. Felháborító számomra nagyon. Úgy beolvasnék, csak akkor ahogy írta is valaki, én leszek akit mindenki hibáztat majd, mert jajj hát hogy mer szólni annak aki küldi ezeket. Meg hát jók még azok sokáig, attól hogy le van járva, stb szöveg. Nekem nem. Amikor egy csoki már nem csoki színű, vagy egy gumicukor csomag tartalmát csak késsel lehet felvágni, az már nem jó. Hiába csak 2-3 hónapja járt le.
Látom érkezett valaki aki lepontoz. Én felhúztam minden válaszolót pontozásban.
De ezzel a kérdéssel pedig felhúztam valakit, aki lepontoz. Nyilván ő is lejártat osztogat gyerekeknek. Szégyellje magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!