Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire normális az ilyen...

Mennyire normális az ilyen fokú meztelenség?

Figyelt kérdés
Barátomnál aludtam, és azt vettem észre, nagyon nem szégyenlősek egymást előtt. Fürdés után lazán kijönnek semmi ruha nélkül. A bugyi meg már full természetes
2019. nov. 21. 05:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
22%
mi egész életünkben pucérkodtunk egymás előtt, miért zavarna bárkit? anyám szült, a tesóimmal egy méhből vagyunk, mit takargassam magam..én pl öcsém barátnője előtt kijövők egy bugyiba, a lányöltözőbe is így flangálnak előtte, sőt még a melltartómat is leveszem ahogy ő is. mondjuk kollégisták voltunk, ott meg mindenki mindenki előtt, akkor a saját anyám előtt miért ne? természetes dolog hogy mink van..na de a nővérem pasija előtt biztos nem flangálnék bugyiba pl..
2019. nov. 21. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!