Mennyire normális az ilyen fokú meztelenség?
Azért, ha valamelyik családtagom ismerőse/partnere ott aludna nálunk, én ügyelnék arra, hogy meztelenül vagy alsógatyában ne lásson. Pláne, ha ellenkező nemű.
Az egy másik kérdés, hogy ha nincs otthon vendég, akkor nem különösebben szemérmeskedünk egymás előtt.
Ki jön ki a fürdőből meztelenül?
A barátod apukája vagy a 20 éves fiu testvére?
Az tényleg nem normális!
Ha anyukája vagy a lánytestvére, akkor az furcsa és zavarba ejtő, de nem annyira ciki.
Nálunk (ketten élünk) a férjem simán meztelenkedik, ha úgy alakul. Pl. fürdőből ki-be, lefekvés után vécéremegy, vagy nyáron 38 fokban.
Ellenben amikor itt van a fiúnk a menyünkkel több napra, eszébe nem jutna még alsógatyában sem flangálni.
Nekem is fura vagy irritalo volt mikor baratom anyja a nagy logo cslcseivel flangalt a lakasban. Es csak pislogtam hogy a fiai (3 dfiu testver)elött neki ez most nem beteg?
A sracokkal beszelgetve erröl mindharom szegyelli az anyjat amugy csak nem tudnak vele mit kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!