Van-e értelmük?
Hogyhogy találtál párat? A fiókban? Valaki megrendelte valamikor a családból? Ahhoz kéne az a regisztráció.
Rokont csak akkor találsz így, ha ők is csináltattak ilyen tesztet és építik a családfát. Neked is azt kéne, mert különben hiába ad egyezést, nem találhatjátok meg a közös felmenőket. Nekem van több mint 2000 egyezésem világszerte, de ebből kb. kettőről tudom biztosan, hogy valahol a távoli múltban van közös ősünk. Nem lehet megjósolni előre, hogy az esetleges rokonok hogy fogadják majd a megkeresést.
De beleegyezel, hogy használhatják az adataidat és fel is ajánlanak "hasonló" génállományú embereket, mint x-ed fokú rokon stb. De azt nem tudom, hogy a honlapon lehet e bárkinek is írni. Barátom csinálta meg a myheritage tesztet.
Kapott egy linket, ahol az eredményt látja, illetve kapott még x időközönként infókat, hogy azért mert neki ezen a helyen aug nukleotidjai vannak, nagyobb esélye van a vastagbélrákra stb, ilyenek. Igazából érdekes lehet, de 100% nem tud/fog ronoknságot megállapítani.
Mitől is kretén? Kb. az egyetlen voltam, aki érdemben válaszolt, mert ismerem és már én is csináltattam ilyet.
Ha nincs humorérzéked, az nem az én hibám. (#3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!